nieuws

Poule indeling stratenvoetbal 16 juni.

Op woensdag 23 mei heeft de loting voor het stratenvoetbal 2018 plaatsgevonden. De loting heeft tot de volgende poule indeling geleid:

Poule 1:

  • Espelo
  • Oranjestraat/ Dorpstraat 1
  • Oranjestraat/ Dorpstraat 2
  • Holterbroek
  • De Haar - Noord

Poule 2:

  • Kol - Noord
  • Dijkerhoek
  • Look/ Borkeld
  • Noordenbergstraat
  • De Liezen

Het stratenvoetbal toernooi wordt gespeeld op zaterdag 16 juni op sportpark ’t Vletgoor. Vanaf 9:00 uur zullen de eerste wedstrijden beginnen. Na de poule wedstrijden vinden er kruisfinales plaats tussen de nummers een en twee van de beide poules. Daarnaast zullen er voor de verdere ranking penalty’s worden genomen.

De finale zal tussen rond de klok van 14:00 plaatsvinden, waarna de barbecue zal worden aangestoken. Onder genot van muziek en een drankje hopen we op een leuke dag terug te kijken.

Tags: 

Voetbalwedstrijd: De Oliebollen tegen de Appelflappen

Ben jij ook toe aan een beetje sportiviteit na al die feestdagen, geef je dan op mee te doen aan deze wedstrijd. Aanvang van de wedstrijd is 7 januari om 11.30 uur. Het enige wat je naast je goede humeur moet meebrengen, is je voetbalkleding. De organisatie zorgt voor de rest.

Na afloop kan in de kantine de inwendige mens weer op krachten worden gebracht door het nuttigen van een aangeboden hap en het drinken van een drankje. Aansluitend kan dan om 14.00 uur worden aangeschoven voor de ongetwijfeld gezellige nieuwjaarsreceptie.

De organisatie hoopt deze dag tot een succes te maken, maar heeft ook jou daar bij nodig. Of je nu man of vrouw bent, toon durf en geef je op voor deze voetbalwedstrijd. Deelname is mogelijk vanaf JO19.

Tags: 

Club Oad trotse winnaar Beachsoccer

Jongerengroep Club Oad is winnaar geworden van het op zaterdag 8 juli door  v.v. Holten georganiseerde Tropical Rico’s Beachsoccertoernooi.

Het Beachsoccer werd in het verleden georganiseerd op de Kalfstermansweide door vriendenclub Suffendo. Na enkele jaren onderbreking vond de Activiteitencommissie van de v.v. Holten het tijd dit evenement nieuw leven in te blazen.
Plaats van handeling was het parkeerterrein op sportpark Meermanskamp.

Tropisch was de temperatuur deze dag niet, niettemin was het weer zeer aangenaam voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Twaalf teams hadden zich ingeschreven onder fraaie namen als: De Lilly’s, C.V. Helemaal Knettâh, De Dearns, Pipa Pilsers, etc. De teams waren onderverdeeld in drie poules, waarvan de winnaars en de beste nummer twee door gingen naar de halve finales.

Tags: 

Komend weekend Finale weekend vv Holten

Aankomend weekend is het finale weekend bij vv Holten. Op de zaterdag 13 en zondag 14 mei strijden diverse Holten-teams  nog om de prijzen.

Op de zaterdag 13 mei speelt Holten JO15-2 (C2) tegen  DES JO15-1, bij winst is Holten JO15-2 verzekerd van het kampioenschap in de 3e Klasse.  Het gaat hier om een uitwedstrijd en deze wordt gespeeld om 10.00 uur op Sportpark Gagelman in Nijverdal.

s'Middags om 14.30 uur speelt Holten JO17-1 (B1) tegen Witkampers JO17-1 om de titel in de 2e Klasse. Bij winst is Holten verzekerd van de titel, bij een gelijkspel kan Markelo JO17-1 nog roet in het eten gooien, echter zij moet dan met 6 doelpunten verschil winnen bij Excelsior. De wedstrijd Holten JO17-1 - Witkampers JO17-1 begint om 14.30 uur en wordt gespeeld op het sportpark Meermanskamp in Holten.

Op de zondag 14 mei kan Holten 45+2  kampioen worden, voorwaarde is wel dat zij woensdag 10 mei hun inhaalwedstrijd tegen Ruurlo winnen. Als dit lukt dan kunnen zij a.s. zondag kampioen worden in hun wedstrijden De Zweef 45+2. De wedstrijd zondag begint zondag om 9.00 uur op Sportpark Gagelman in Nijverdal.

Zondag middag speelt ons vlaggenschip Holten 1 tegen Haarle 1. Holten strijd nog voor een plek in de nacompetitie, er moet gewonnen tegen Haarle en Broekland, wat thuis speelt tegen ABS, mag dan zijn wedstrijd niet winnen. Alleen dan is Holten, als nummer 2 van de ranglijst,  verzekerd van een plek in de nacompetitie. Dit zou ook een verdiende beloning zijn voor de mannen van Ruben Kloosterman, want met het behalen van 56 punten was menig club kampioen geworden.

Het bestuur van vv Holten doet dan ook een oproep aan alle Roodzwarters  om onze teams zaterdag en zondag te steunen.

Tags: 

BIJEENKOMST STRATENVOETBALTOERNOOI 2017

Op woensdag 3 mei a.s., aanvang 20.00 uur, vindt in het clubhuis van vv Holten een bijeenkomst plaats over het op zaterdag 27 mei op sportpark Meermanskamp te houden stratenvoetbaltoernooi.
Contactpersonen van straten / wijken / buurtschappen die in 2016 hebben deelgenomen, ontvangen hierover ook per e-mail bericht. Overige straten / wijken / buurtschappen die ook graag willen deelnemen, worden hierbij uitgenodigd op de bijeenkomst aanwezig te zijn.  Op deze avond worden diverse zaken met elkaar besproken en zal ook de loting van de poule-indeling plaatsvinden.

Tags: 

Gewijzigde datum stratenvoetbal

Door omstandigheden is de datum voor het jaarlijkse stratenvoetbal toernooi, dat dit jaar bij de v.v. Holten wordt gehouden, niet zoals gebruikelijk op de 1e zaterdag van juni, maar een week eerder namelijk op
zaterdag 27 mei 2017!!!
Wil een ieder deze nieuwe datum in zijn of haar agenda zetten, zodat er die dag geen andere activiteiten geregeld of georganiseerd gaan worden, waardoor alle voetballers van 16 jaar of ouder in de gelegenheid zullen zijn om mee te doen aan dit gezamenlijk georganiseerd toernooi.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Stratenvoetbal Blauw Wit en v.v. Holten

P.S. Volgende edities zullen weer gewoon op de 1e zaterdag van juni zijn.

 

Tags: 

Nieuwjaarsreceptie zaterdag 7 januari 2017

Nee, geen nieuwjaarsduik, maar als de weergoden ons welgezind zijn, wordt als voorprogramma van de nieuwjaarsreceptie ‘nieuwe stijl’ een oude traditie in ere hersteld.
Het Bestuur van de v.v. Holten zal de voetbalschoenen aantrekken en het op het veld opnemen tegen het bestuur van de C.V. “de Fienpreuvers”. In het verleden was deze strijd altijd goed voor veel jolijt en doelpunten. Kortom een wedstrijd om niet te missen.

Maar er is meer………………..
Ben jij niet bang voor een beetje kou, ouder dan 18 jaar en ook toe aan een beetje sportiviteit na al die feestdagen?
Geef je dan op om mee te voetballen in de strijd tussen: De Oliebollen en de Appelflappen

Tags: 

Zeer geslaagde Frits Paule Cup !

Woensdag 19 oktober werd weer de jaarlijkse Frits Paule Cup gehouden op Sportpark ’t Meermanskamp. De deelnemers uit de jeugd onder 11, 9 en 7, waren aanwezig om het spelletjescircuit af te werken. Zo stonden oude vertrouwde spellen als sprinten en dribbelen weer op het programma maar was er ook ruimte voor onder andere bowlen en blind schieten.

Uiteindelijk waren de volgende pupillen de grote winnaars van deze middag:

Winnaars onder 11:
1. Pelle Lalkens
2. Niek Ensink
3. Stefan Paalman

Winnaars onder 9:
1. Jaydi Pol
2. Joost Muller
3. Kick Meinders

Winnaars onder 7:
1. Ruben Koenjer
2. Sara Nijhof
3. Mylo Keijser

Overall winnaar en winnaar wisselbeker:
Pelle Lalkens

Tags: 

Zeer geslaagde 39e editie Allard van Bruggen toernooi

Zaterdag 21 mei werd de 39e editie van het Allard van Bruggen toernooi georganiseerd. In totaal streden er 65 teams van 18 verschillende clubs. Het weer was mooi en mede hierdoor was het zeer gezellig op Meermanskamp. Alle reden dus voor de voetballers om te strijden voor de felbegeerde bekers.

Dit leverde de volgende winnaars op:

Tags: 

Uitnodiging Vrijwilligersavond

Om de vele vrijwilligers die de club een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigt de Activiteitencommissie van de voetbalvereniging Holten namens het bestuur alle vrijwilligers uit voor een gezellige feestavond. Wij denken bij vrijwilligers aan mensen die o.a. leider zijn, seniorencommissie, Vojac, onderhoudsmensen, kantinemedewerkers, jeugdcommissie, jeugdleiders, scheidsrechters, medische commissie, websitemedewerkers, bestuur supportersvereniging, kassamedewerkers, sponsorcommissie, technische commissie, etc. Kortom, iedereen die zich vrijwillig inzet voor onze vereniging.

Om niemand over het hoofd te zien, zullen wij de contactpersonen van al onze commissies vragen hun vrijwilligers deze uitnodiging te overhandigen. Denkt u dat er iemand wordt vergeten, geef dit dan door aan één van de leden van de Activiteitencommissie.

Tags: 

Abonneren op RSS - nieuws