Zuur puntverlies Holten 1

Holten - Het eerste elftal van VV Holten heeft ook haar vierde competitiewedstrijd van het seizoen niet in winst kunnen omzetten. SV Zwolle pakte de volle winst op sportpark Meermanskamp.

Onder een mooie herfstzon leek er een mooie voetbalmiddag in het verschiet te liggen voor de rood-zwarten. Holten begon wederom met een jeugdig elftal, A-junioren Oudenampsen en Klaasses begonnen in de basis, behouden aan de wedstrijd. Omdat de Zwollenaren dat ook deden gebeurde er de eerste twintig minuten weinig. 

De eerste serieuze kans van de wedstrijd was uiteindelijk voor de Holtenaren, een goede voorzet werd door Marsman echter op de paal gekopt. Hierna zakten beide ploegen weer in en bleef het een schaakspel op het middenveld.

Vlak na de theepauze was het wederom Holten dat een grote kans kreeg. Spits Huisman wist een mooie voorzet van links net niet af te ronden, zijn kopbal ging rakelings over.

Uiteindelijk was het dan toch Zwolle dat op voorsprong kwam. Een lage voorzet van links werd zeer ongelukkig verlengd door Klaasses, die daarmee zijn eigen keeper verschalkte. In het resterende kwartier kwamen beide ploegen niet meer tot scoren, waarmee Holten opnieuw met lege handen achterblijft.