Holten morst punten in eerste wedstrijd

Balkbrug - VV Holten heeft in haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen meteen twee punten laten liggen. In een uitwedstrijd tegen promovendus Balkbrug blijf het 0-0.

De rood-zwarten begonnen onder leiding van assistent-trainer Hulleman (trainer Ensing zat ziek thuis) niet overtuigend aan de wedstrijd. Er werd weinig druk gezet en er kon geen overwicht op de duidelijk mindere tegenstander gecreëerd worden. Toch kwamen er voor rust enkele kansen voor de Holter aanvallers, maar de ploegen gingen met de brilstand de kleedkamers in.

Na rust schroefde Holten het tempo wat meer op, en er kwamen ook meer kansen. Veel schoten vanuit de tweede lijn, onder andere Knapen en Pol waren dichtbij een treffer. In een poging om toch die openingstreffer te maken besloot Hulleman middenvelder Hofman te wisselen en A-junior Harm Jansen zijn debuut te laten maken in het eerste elftal. Prompt kreeg Jansen de kans om zich te onderscheiden, maar ook hij zag zijn schot geen doel treffen.

Met nog vijf minuten te spelen was het dan plotseling Balkbrug dat ook nog van zich liet spreken, na een counter belandde een inzet van de Twentenaren echter op het aluminium. En alsof hij het had afgeven deed spits Tuitert twee minuten later precies hetzelfde voor de Sallandse bezoekers, maar ook deze keer vloog de bal weer terug het veld in.

Een kleine valse start voor de Holtenaren, die hopelijk aanstaande vrijdag weggepoetst kan op Meermanskamp.