Enkco steekt dames V.V. Holten in het nieuw

Foto: Math Willems

Holten – zondag 6 september 2015. Een gezellige drukte, zondagochtend vroeg op sportpark Meermanskamp. Op het programma stond de officiële shirtpresentatie, een mixtoernooi voor senioren en een bekerwedstrijd van dames zondag. Sinds seizoen 2015/2016 spelen alle teams van de vereniging in gelijke tenues, waarop het logo van de CliniClowns prijkt.

Naast deze nieuwe wedstrijdtenues zijn de twee damesteams van V.V. Holten ook voorzien van nieuwe trainingspakken. Deze trainingspakken zijn gesponsord door Enkco en werden voor aanvang van de bekerwedstrijd tegen Raalte gepresenteerd. Enkco, sinds jaar en dag gevestigd in Holten, is marktleider in convenienceproducten voor de foodservicemarkt en vooral bekend door haar koelverse en diepgevroren vlees- en vleesvervangende producten. In 2015 is Enkco gestart met het introduceren van een geheel nieuwe huisstijl. Het nieuwe, aardebruine logo, oogt als een kwaliteitsstempel: precies wat Enkco met haar producten en service wil uitstralen.

De nieuwe trainingspakken van beide damesteams zijn voorzien van dit nieuwe logo. Gerard Heck, voorzitter van de sponsorcommissie V.V. Holten, geeft aan erg blij te zijn met de sponsoring door Enkco: “Enkco is een grote naam in Holten, we zijn erg blij dat zij zich door middel van onder andere deze trainingspakken aan V.V. Holten willen verbinden”.