100 Sterren gaan schitteren in het 5e seizoen van de Sterrenleaque

De mini ́s uit de inloopgroep van v.v.Holten nemen ook dit jaar weer deel aan de Sterren League. In deze competitie wordt de strijd aangegaan met deelnemende teams van onder andere Koninklijke UD, ABS, sc Markelo, Wesepe, Blauw Wit ́66  en Witkampers. Een keer per maand wordt er bij een van de deelnemende verenigingen een toernooi gespeeld.

Zaterdag 26 september, van 10.00 tot 11.00 uur,  is de aftrap in Laren bij de Witkampers en 31 oktober zal dit grootse evenement in Holten, van 10.00 tot 11.00 uur, op ons eigen sportpark plaatsvinden. Maar liefs 20 teams zullen gelijktijdig de strijd met elkaar aangaan en de doelstelling is  om met plezier te leren voetballen.

Dus wilt u genieten van de vele talenten die in onze regio rondlopen dan nodigen wij u natuurlijk van harte uit om een kijkje te komen nemen en de sterren aan te moedigen.

Ben je nu zelf een voetballer en wil je graag nog beter worden dan ben je natuurlijk van harte welkom om een aantal keer mee te komen trainen zodat je kunt kijken of je het net zo leuk vindt als de vele vriendjes en vriendinnetjes die nu al hard aan het trainen zijnom laten de beste voetballer van de wereld te worden.

Hopelijk tot snel. 

Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij:  

René van der Meer                                                                                                       coordinator-f@vvholten.nl
tel: 06-37566191