Odessa en Kaaijk Montage sponsoren nieuwe kleding kantinepersoneel V.V. Holten

Zoals vele supporters en bezoekers van sportpark Meermanskamp de afgelopen weken hebben kunnen zien is er afgelopen zomer hard gewerkt aan de vernieuwing van het sportpark van V.V. Holten. Waar eerder de kleedkamers en omheining langs de velden al werden vernieuwd, was het deze zomer beurt aan de kantine. Een volledig nieuwe inrichting, mede mogelijk gemaakt door onder andere vele vrijwilligers en sponsoren van de club. 
 
Ook het kantinepersoneel is voorzien van nieuwe kleding, geheel in de stijl van de club én de nieuwe kantine. De shirts werden een aantal weken geleden gepresenteerd en in gebruik genomen. De nieuwe kleding is mogelijk gemaakt door Odessa Shoarma Pizzeria en Kaaijk Montage, beiden al geruime tijd sponsor van V.V. Holten. 
 
Door de invulling van het kledingplan bij V.V. Holten is er ook voor sponsoren het een en ander veranderd. Zo is het niet langer mogelijk wedstrijdtenues te sponsoren. Uiteraard zijn er voldoende alternatieve mogelijkheden, waar dit een mooi voorbeeld van is. Gerard Heck, voorzitter van de sponsorcommissie V.V. Holten: “We zijn erg blij met de nieuwe shirts voor het kantinepersoneel. Een prachtige uitstraling, passend bij de vernieuwde kantine. Het is mooi om te zien hoe onze sponsoren met ons meedenken bij het zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor sponsoring.”.
 
Bent u ondernemer en benieuwd naar de mogelijkheden voor sponsoring bij V.V. Holten? Neem dan eens vrijblijvend contact op via sponsoring@vvholten.nl.