Verdienstelijk debuut 16 jarige Gijs Martens in Holten1

Afgelopen donderdag heeft Holten 1 een oefenwedstrijd gespeeld tegen D.S.V.D. 1. Dit was niet alleen een speciale wedstrijd omdat aanvoerder Rik Stoevebeld tegen zijn oude club speelde maar ook omdat de net 16 jaar geworden Gijs Martens zijn debuut in Holten 1 maakte. Hij is namelijk een JO17 speler ( 2e jaars B junior).

Trainer Ruben Kloosterman moest een beroep op Gijs doen door allerlei blessures en afmeldingen. Hierdoor startte Gijs in de basis.  Hij heeft ongeveer 70 minuten op 10 gespeeld in de 4-4-2 opstelling. Trainer Ruben Kloosterman was zeer te spreken over het verdienstelijk debuut van Gijs in Holten 1. Helaas eindigde de  wedstrijd in een 3-1 overwinning voor D.S.V.D. maar dit mocht de pret voor Gijs natuurlijk niet drukken.

De trainers van JO17-1, Robbert Hulleman en Paul van der Linde, zagen tot hun tevredenheid de aanvoerder van JO17-1 (B1) verdienstelijke debuteren in Holten 1 en zijn dan ook erg blij met de kans voor Gijs. Zij spraken de hoop uit dat hun aanvoerder het seizoen afmaakt in Holten JO17-1, dit gezien de titelaspiraties van hun team. 

De technische commissie van Holten is superblij dat er weer een jeugdspeler op de deur klopt van Holten 1, begin dit seizoen heeft de selectie van Holten 1 en 2 al een forse verjonging ondergaan met de komst van een klein elftal aan spelers uit A1 en het is mooi om te zien dat er achter deze groep nog meer zit aan te komen.