Samenwerking Trifitt en v.v.Holten

Via dit artikel willen wij alle ouders, verzorgers en spelers/speelsters op de hoogte stellen dat de blessureverzorging op de dinsdagavond op 1 september weer van start is gegaan. Dit is een samenwerking tussen Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie Trifitt en VV Holten. Daarnaast willen wij jullie adviseren omtrent de aanvullende verzekering  fysiotherapie.

Verzorging fysiotherapie Trifitt

Voor alle spelers van VV Holten is het mogelijk om bij een blessure kosteloos een screeningsbezoek te brengen  aan de fysiotherapeut op de club. Merel Tuitert is hier namens Fysiotherapie Trifitt elke dinsdagavond aanwezig. Dit kan na het oplopen van een blessure tijdens een training of wedstrijd. Er wordt een screening gedaan en indien mogelijk gelijk advies of een behandeling gegeven. Aanmelding voor een consult op de club verloopt via je eigen trainer, de spelers worden daarna ingepland door Robert Oolbekkink. Indien er voor de screening geen plek meer is op de dinsdagavond is het mogelijk een afspraak op de praktijk van  te maken van Fysiotherapie Trifitt. De dinsdagavond is dus bedoeld voor een screening van de klachten, indien er verder behandeling noodzakelijk kan dit dit gebeuren op de praktijk van Fysiotherapie Trifitt, met uitzondering van bijvoorbeeld tapen. Onze leden kunnen er echter ook voor kiezen om zich te laten behandelen bij Fysiotherapie Holten. Beide praktijken zijn namelijk partner van de v.v.Holten en daarnaast staat het  ieder lid vrij om te kiezen door welke fysiopraktijk hij of zij zich laat behandelen.

Voor behandeling bij een fysiopraktijk heb je een aanvullende fysiotherapie verzekering nodig. Echter kinderen tot 18 jaar hebben vanuit de basisverzekering recht op 18 behandelingen fysiotherapie/kinderfysiotherapie.  

Voetbal is een zeer blessuregevoelige sport. Zowel acute als overbelasting blessures komen bij voetbal vaak voor. Fysiotherapie kan in beide gevallen vaak helpen. Daarom is het verstandig een goede aanvullende verzekering af te sluiten waarin fysiotherapie gedekt is.  

In december van dit jaar zullen wij een nieuw overzicht sturen met hierin de vergoedingen van de belangrijkste zorgverzekeraars.  

Wij hopen hierbij iedereen voldoende te hebben geïnformeerd.

Verder informatie kunt u vinden op onze website www.trifitt.nl. Mochten er verder nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met Fysiotherapie Trifitt, telefoonnummer 0548-365343 of stuur een mail naar
info@trifitt.nl