Uitnodiging Vrijwilligersavond

Om de vele vrijwilligers die de club een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigt de Activiteitencommissie van de voetbalvereniging Holten namens het bestuur alle vrijwilligers uit voor een gezellige feestavond. Wij denken bij vrijwilligers aan mensen die o.a. leider zijn, seniorencommissie, Vojac, onderhoudsmensen, kantinemedewerkers, jeugdcommissie, jeugdleiders, scheidsrechters, medische commissie, websitemedewerkers, bestuur supportersvereniging, kassamedewerkers, sponsorcommissie, technische commissie, etc. Kortom, iedereen die zich vrijwillig inzet voor onze vereniging.

Om niemand over het hoofd te zien, zullen wij de contactpersonen van al onze commissies vragen hun vrijwilligers deze uitnodiging te overhandigen. Denkt u dat er iemand wordt vergeten, geef dit dan door aan één van de leden van de Activiteitencommissie.

De feestavond voor vrijwilligers wordt gehouden op zaterdag 28 mei a.s. en u wordt om 17.00 uur op de fiets verwacht op sportpark Meermanskamp. Hier wordt u een kop koffie aangeboden, waarna we in een ontspannen sfeer zullen beginnen met de (ludieke) activiteiten die op deze avond gepland staan.

De inwendige mens zal zeker niet worden vergeten. Naast een drankje zal er een uitgebreid buffet worden opgediend.

Eind van het feest is gepland omstreeks 21.30 uur.

Om in de voorbereiding enig inzicht te krijgen in het aantal vrijwilligers dat er komen, verzoeken wij u ons uiterlijk donderdag 19 mei middels onderstaande antwoordstrook te berichten of wij op uw komst kunnen rekenen. Uw eventuele partner is mede uitgenodigd.

Het bestuur zal het bijzonder op prijs stellen, indien wij tijdens deze avond veel gasten mogen ontvangen.

Graag tot ziens op 28 mei 2016

Activiteitencommissie v.v. Holten

Download hier het aanmeldingsformulier

Tags: