Combiteam Holten F1 en F2 speelt minitoernooi Bij Heracles Almelo !

Op zondag 1 mei mocht het “combi-team” van Holten F1 en F2 aantreden in het Polman stadion. Heracles organiseert sinds kort voor haar thuiswedstrijden een klein toernooitje voor de (F-) pupillen en voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag waren naast ons team ook Blauw-wit’66 F1, S.V. Haarle F1 en VV Hellendoorn F2 uitgenodigd.

Nadat de grasmat door de jongens akkoord bevonden was, mochten wij de 1e wedstrijd aantreden tegen Blauw-wit (welk voor de gelegenheid in oranje shirts speelden). Het was een gelijk opgaande pot waar beide ploegen een handje vol kansen kregen, maar beiden ook het net niet wisten te vinden. Het resultaat was dan ook een 0-0 gelijkspel.

Tijdens de 2e wedstrijd mochten wij aantreden tegen SV Haarle welk een fysiek sterk team was. Je kon zien dat de jongens in een andere samenstelling speelden dan normaal, want het spel (m.n. het samenspel) was deze wedstrijd stukken minder. Hoewel Haarle duidelijk de bovenliggende partij was, stonden wij na 10 minuten nog maar met 1-0 achter. Nadat echter de 2-0 viel lieten de jongens de kop hangen en kregen wij de laatste 3 minuten nogmaals 3 doelpunten om de oren. Een 5-0 nederlaag was het uiteindelijke resultaat.

Deze dikke verliespartij deed echter niets af van het plezier van de jongens want ze hadden wel in een echt stadion gespeeld. Vervolgens hebben wij er met zijn allen nog een leuke middag van gemaakt, waarbij wij Heracles nog 1-1 gelijk zagen spelen tegen ADO Den Haag.

Wij willen bij deze dan ook Heracles (en m.n. Gerrald Albersen) bedanken voor de uitstekend verzorgde topdag! De jongens hebben genoten!

Kader F1/ F2