Holten C2 opnieuw kampioen !

Na in het najaar van 2015 kampioen te zijn geworden in de 4e klasse is Holten C2 er in geslaagd om ongeslagen kampioen te worden in de 3e klasse. Met nog 1 wedstrijd voor de boeg zijn de roodzwarten niet meer te achterhalen.

Afgelopen zaterdag moest er gespeeld worden tegen directe concurrent Diepenveen C2, met 2 punten achterstand en nog 2 wedstrijden voor de boeg moest Diepenveen winnen om nog aanspraak te maken op de titel.  Holten had weer een grote trouwe  supportersschare meegenomen die gewapend waren met spandoeken en toeters. Diepenveen begon voortvarend aan de wedstrijd, met niets te verliezen zetten zij Holten onder druk. Bij de roodzwarten zat er duidelijk spanning op de wedstrijd, maar gelukkig kwam Diepenveen in de 1e helft niet tot scoren, mede door goed keeperswerk van Senne .

In de rust werden de puntjes op de i gezet en dit resulteerde in een puike 2e helft van de roodzwarten. Een ontketende Tim zorgde met 2 treffers voor een snelle voorsprong en met een bekeken balletje, van gastspeler, Dion Tuitert kwam Holten al gauw op 3-0. De wedstrijd leek gespeeld, maar door onoplettend bij een vrije trap wist Diepenveen toch nog de 3-1 te maken. Het leek toch nog even spannend te worden, maar gelukkig wist Bart aan alle onzekerheid eeneind te maken door de 4-1 binnen te knikken.

Hiermee heeft Holten C2 de titel behaald in de 3e klasse. Dit is een unieke prestatie die in de geschiedenis van Holten nog niet veel voorgekomen is, het gebeurd namelijk zeer zelden dat een juniorenteam zowel in de voorjaars- als in de najaarscompetitie de titel in de wacht sleept. Marco, Johnny en Herman zijn er in geslaagd om een hecht team te smeden die goed voetbalt en knokt voor iedere centimeter en met de grote betrokkenheid van alle ouders zorgt dit alles samen voor een unieke combinatie.