Welkom bij V.V. Holten.

Op 8 februari 1921 werd in de bakkerij van de gebroeders Wansink de eerste Holtense voebalvereniging HVC (Holtense Voetbal Club) opgericht. Meer dan 100 jaar later is de inmiddels tot VV Holten omgedoopte vereniging met meer dan 750 leden een begrip in de Holtense samenleving.

Holten speelt gelijk tegen Colmschate

Afgelopen zondag traden de mannen van trainer Richard Smit aan tegen Colmschate. Het gat tussen beide ploegen was vóór aanvang van deze wedstrijd 1 punt in het voordeel van Colmschate.

Na een rustig begin waarin Holten het meeste balbezit had was het de thuisploeg die de eerste kans kreeg, een van de aanvallers van Colmschate werd de diepte in gestuurd, echter deze uitbraak werd onschadelijk door een Holtense verdediger. Een paar minuten later was het wel raak voor de thuisploeg, vanuit een hoekschop zette een van de aanvallers van Colmschate de 1-0 voorsprong op het bord.

Alle ochtendwedstrijden op sportpark Meermanskamp voor zaterdag 11 maart zijn afgelast!

Alle ochtendwedstrijden (wedstrijden om 9.00 en 10.30 uur) op sportpark Meermanskamp voor zaterdag 11 maart zijn afgelast! Check voor alle uitwedstrijden de website van de desbetreffende club of check de voetbal.nl app.

In de loop van de ochtend wordt er gekeken of de wedstrijden van 12.30 en 14.30 uur wel doorgang kunnen vinden, houd hiervoor de Voetbal.nl app in de gaten

Het Bestuur

Trainersvacature JO19-1, voor seizoen 2023-2024

Voetbalvereniging Holten zoekt voor komend seizoen,2023-2024, een gemotiveerde jeugdtrainer voor haar JO19-1 elftal uitkomend in waarschijnlijk de 1e klasse. Wij vragen/zoeken:

• Een ambitieuze trainer die voetbalinhoudelijk sterk en gedreven is .

• Bij voorkeur ervaring als trainer op 1e klasse niveau of hoger en bij voorkeur in het bezit is van TC3

• Het verzorgen van 2 doordeweekse trainingen en de begeleiding en coaching op de zaterdag tijdens de wedstrijden

• Goede communicatie en samenwerking met de technische commissie en overige trainers en bereid is om mee te denken in de voetbalontwikkeling van VV Holten.

• Iemand die past binnen de clubcultuur van VV Holten

Wij bieden:

• Prima trainingsfaciliteiten, kunstgrasveld en op het hoofdveld een camerasysteem voor wedstrijdanalyses

• Een prettige clubcultuur

• Korte en heldere lijnen binnen de cluborganisatie

• Een marktconforme vergoeding

Uitgifte voetbalplaatjesboek

Beste Roodzwarters,

Eindelijk is het dan zo ver, het zolang verwacht  Voetbalplaatjesboek wat VV Holten samen met COOP  Leon Haanstra gaat uitgeven komt uit! Vanaf maandag 20 maart 2023 start de voetbalplaatjesactie, maar liefst 6 weken kunnen alle Holtenaren het voetbalplaatje van hun voetbalheld sparen, de actie loopt tot en met 30 april 2023.

Op zondag 19 maart zal het 1e exemplaar van het voetbalplaatjesboek aangeboden worden door Leon Haanstra tijdens de thuiswedstrijd van Holten 1. Vanaf dit moment zijn de boeken gedurende 2 weken te koop in de kantine op Meermanskamp voor de actieprijs van € 5,00. Na 2 weken zijn de boeken te koop voor de reguliere prijs van € 10,00 in zowel de kantine als bij de COOP Leon Haanstra.

Holten boekt zwaar bevochten overwinning op Overwetering

Afgelopen zondag traden de mannen van trainer Richard Smit aan tegen Overwetering. Het was maar liefst 13 jaar geleden dat beide ploegen tegen elkaar aantraden, de laatste keer, 18 oktober 2009 stonden beide huidige voorzitters van Holten en Overwetering nog in het veld. Overwetering ging toen met de 3 punten aan de haal.

De eerste helft was een gelijkopgaande strijd waar geen van beide ploegen de betere was. Zowel Holten als de geelgroene formatie uit Olst  speelde vanuit een compacte organisatie waardoor er weinig ruimte was, door het veel balverlies van beide ploegen oogde het allemaal wat rommelig. Er waren wat kansjes over en weer maar dit resulteerde niet in doelpunten. De beste kans was voor Holten, maar gelukkig voor Overwetering bracht de lat redding. Zo was de ruststand 0-0

Pagina's

Abonneren op V.V. Holten - 100 jaar voetbal in Holten. RSS