Zeer geslaagde fietsverlichtingsactie Biketotaal Bloemendal en V.V.Holten

Woensdag 27 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse fietsverlichtingsactie. Voor het 5e jaar organiseert Biketotaal Bloemendal samen met VV Holten een fietsverlichtingsavond op sportpark Meermanskamp voor alle V.V. Holten-jeugd. Het initiatief voor deze actie komt van Peter Bloemendal,  Peter is zelf al jaren actief als sponsor en als speler van VV Holten en hij wilde ook dit jaar weer wat terug doen voor zijn vereniging.

Tijdens deze avond werd van alle aanwezige fietsen de verlichting gecontroleerd en waarnodig werd deze kosteloos gerepareerd. De fietsen die geen verlichting hadden werden voorzien van een draagbare fietsverlichtingen. 

“We zijn erg blij dat Biketotaal Bloemendal samen met VV Holten voor het 5e jaar deze avond heeft georganiseerd. Deze avond sluit perfect aan bij het beleid van VV Holten”, aldus jeugdvoorzitter Arno Reusink. Peter Bloemdal was positief verrast, veel van de fietsen waren keurig in orde en dat is een positieve ontwikkeling . Een goede verlichting zorgt ervoor dat de (jeugd)leden goed zichtbaar op pad gaan van en naar de voetbaltraining.