Vrijwilligersavond wederom een groot succes

Na twee jaren van afgelastingen kon de vrijwilligersavond dit jaar eindelijk weer plaatsvinden. Al jaren achterheen zet de activiteitencommissie de roodzwarte vrijwilligers in het zonnetje met een gezellige avond voor jong en oud. Afgelopen zaterdag stond de avond in teken van de vraag: “Wie wordt er Meermanskampioen?”.

Op het zonovergoten sportpark Meermanskamp stonden allerlei gezelschapsspellen klaar, waar de vrijwilligers

 in acht verschillende teams streden voor de titel. Een greep uit de spellen: Soers Rollatorrace, Van der Pluijms Schietschijf, Ab van Boerbietgolf en Tom van Beeks Dronkenmansspel. De organisatie zag bij elk spel uiterst fanatieke teams die streden voor de punten. Ook bij de Bonusronde werd er fanatiek gezocht naar de fotolocaties die vooraf uitgedeeld waren aan de teams. Uiteindelijk was het team bestaande uit Marcel Groteboer, Erik ter Kulve, Tijmen Traanman, Bas Bronsvoort, Jan-Peter van den Berg, Arno Reusink, Roy Tempelman, Bart Schuchard en Luuk Veenstra de winnaar en mochten zij zich kronen tot Meermanskampioen. Het winnende team ontving een heus VIP-arrangement bij Holten 1 bij nader te bepalen wedstrijd van het seizoen 2022-2023. Daarnaast nog een eervolle vermelding voor team 5, dat de aanmoedigingsprijs ontving voor hun tomeloze inzet tijdens de spellen en vooral nadien.

Wij danken alle aanwezige vrijwilligers en hopen jullie in grote getalen volgend jaar weer in het zonnetje te kunnen zetten.

Namens de activiteitencommissie,
Dennis Krikkink