Voetbalplaatjesactie update

Komende week, worden er op maandag 9 mei, dinsdag 10 mei, woensdag 11 mei en donderdag 12 mei ( tussen 18.00 en 21.00 uur ) portretfoto’s gemaakt voor het voetbalplaatjesboek wat komend najaar uitgegeven gaat worden in samenwerking met COOP Leon Haanstra en de Reclamemakers. De foto’s worden door Jennita Stegeman van Karakter Fotografie.

Het schema voor het maken van de foto’s is afgestemd op het trainingschema en wij vragen iedereen om te komen op het ingeplande tijdstip, zoals terug te vinden in het fotoschema op de website. De teams die niet trainen kunnen terecht op de tijdstippen die  gemarkeerd zijn met *Overig.   

Om alles gestroomlijnd te laten verlopen vragen wij iedereen om op tijd aanwezig te zijn zodat de foto’s z

o veel mogelijk gemaakt kunnen worden in de geplande tijdstippen. Mocht het iets uitlopen dan doen wij een beroep op jullie geduld, we willen tenslotte komend najaar een prachtig voetbalplaatjesboek kunnen neerleggen met kwaliteitsfoto’s en dit vergt gewoon tijd.

Hieronder nog een paar huishoudelijke mededelingen:

  • Foto’s worden gemaakt in het jeugdhonk
  • Leiders en spelers van de teams gaan op de foto.
  • Shirts en leiders jassen zijn aanwezig, maar voor de snelle doorstroming zou het fijn als iedereen zoveel mogelijk zijn eigen shirt en leiders jas aandoet.
  • Denk aan het invullen van het toestemmingsformulier, voor degene die hem nog niet ingevuld heeft liggen er deze avonden ook exemplaren in de kantine, bij de jeugd moet dit formulier ook voorzien worden van een handtekening van de ouders.

Mochten er nog vragen en of opmerkingen zijn dan hoor ik deze graag. Wij rekenen erop dat iedereen zijn uiterste best doet om op de gevraagde tijden aanwezig te zijn.

 

Met sportieve groet

Arno Reusink

voorzitter-jeugd@vvholten.nl

06-43555003