Vijf Holtense winnaars door naar de finaledag 'Beste Jeugdspeler van Nederland!

 

Afgelopen donderdag op 29 april j.l. was het dan zover, de jeugdspelers van v.v. Holten  en Blauw Wit'66  mochten bewijzen dat zij een plek op de finaledag van 'de Beste jeugdspeler van Nederland' verdienden.

Voetbalscholing.nl organiseerde de voetbalmiddag volledig voor de jeugdspelers van beide verenigingen op sportp[ark 't Vletgoor in Holten. Door allerlei oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren konden de spelers hun 'voetbalskills' laten zien en zodoende kon elke spelers in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar zich plaatsen voor de finaledag in Utrecht op 3 juli a.s.
Dit gebeurde onder toeziend oog van jeugd PSV-scouts Joop IJzendoorn/Mark Hiddink én de oprichters van voetbalscholing.nl Fons van der Bande en Johan Scholten. Zij beslisten uiteindelijk wie er door mochten naar de finaledag.
 
De volgende spelers zijn geselecteerd voor de finaledag:
 
  • Loek Harmsen (Blauw Wit'66 JO11-1)
  • Jaydi Pol (v.v. Holten JO13-1)
  • Luan Wansink (v.v. Holten JO13-1)
  • Joshua Stam (Blauw Wit'66 JO17-1)
  • Sjoerd Schuppert (Blauw Wit'66 JO17-1)
We willen voetbalscholing.nl bedanken voor de geslaagde middag, maar bovenal bovenstaande spelers feliciteren met de behaalde finale plek en alle deelnemende spelers bedanken voor het meedoen aan de activiteit 'De beste jeugdspeler van Nederland'!