VV Holten Sweateractie!

Het jeugdbestuur is verheugd dat we in samenwerking met de Reclamemakers weer de sweateractie kunnen uitrollen! Het is al weer zo'n 8 jaar geleden dat we deze actie georganiseerd hebben en gezien het succes van de laatste keer leek het ons het geschikte moment om in het jubileumjaar deze actie weer te organiseren. Zo kort voor de feestdagen is dit natuurlijk een superleuk cadeau om te geven 

Maandag 15-11 en dinsdag 16-11 is er tussen 19.00 - 20.00 uur de gelegenheid om de Hoodies en Zoodies ( = een Hoodie met ritssluiting) te passen in de kantine op MMK. De sweaters zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en kunnen op de achterzijde voorzien van een naam. Het streven is om de sweaters voor sinterklaas te kunnen uitgegeven.

De sweaters kunnen uiterlijk t/m 18 november besteld te worden door een mail te sturen naar: voorzitter-jeugd@vvholten.nl  o.v.v. welke soort sweater, Hoodie of Zoodie, kleur, maat en tekst op de rug. Let op bestelde sweaters kunnen niet worden geretourneerd! Afrekenen bij afhalen in kantine, er kan met pin of contact betaald worden. 

Wij hopen dan ook ook dat al onze kleine en grote " Roodzwarters" straks  gekleed gaan in zo'n coole Hoodie of Zoodie van de VV Holten!