Uitnodiging vrijwilligersavond, zaterdag 21 mei.

Aan alle vrijwilligers van V.V. Holten

Om de vele vrijwilligers die de club een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet nodigt de Activiteitencommissie van de voetbalvereniging Holten namens het bestuur alle vrijwilligers uit voor een gezellige feestavond. Wij denken bij vrijwilligers aan seniorencommissie, VOJAC,  onderhoudsmensen, kantinemedewerkers, jeugdcommissie, (jeugd)leiders, scheidsrechters, medische commissie, websitemedewerkers, coördinatoren, bestuur supportersvereniging, zaalvoetbalcommissie, consul, kassamedewerkers, sponsorcommissie, technische commissie, etc. Kortom, iedereen die zich vrijwillig inzet voor onze vereniging.

De feestavond voor vrijwilligers wordt gehouden op zaterdag 21 mei a.s. Je wordt om 17.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur op de fiets verwacht op sportpark Meermanskamp. De inwendige mens zal deze avond zeker niet worden vergeten. Naast een drankje wordt er ook voor een maaltijd gezorgd.

Om in de voorbereiding enig inzicht te krijgen in het aantal vrijwilligers dat we kunnen verwachten dient men zich voor 14 mei op te geven. Opgegeven kan  dan door een mail te sturen naar:  activiteiten@vvholten.nl .  Je eventuele partner is mede uitgenodigd.

Het bestuur zal het bijzonder op prijs stellen, indien wij tijdens deze avond veel gasten mogen ontvangen.

Graag tot ziens op 21 mei 2021.

 
Met sportieve groet,
 
Activiteitencommissie v.v. Holten