Steun VV Holten via de Rabo Club Support actie!

De Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio waaronder V.V. Holten een warm hart toe. Daarom organiseert zij ieder jaar een campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De campagne heet Rabo Club Support.

 

Met RABO ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om de clubs sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Door een stem uit brengen op VV Holten help je ons om onze doelen te behalen. Als klant van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Hoe kan ik stemmen op V.V. Holten?
Door in te loggen in de Rabobank-app of website en via ‘Over ons’ en door vervolgens op ‘Stem nu’ te klikken  ( of gebruik de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport ).

Tijdslijn

  • Start stemperiode - 1 september
    Vanaf nu kan jij als klant van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. 
  • Einde stemperiode - 5 oktober
    De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk. 
  • Oktober
    Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Oproep aan alle V.V. Holten leden
In deze dure tijden waarin ook voor de verenigingen de kosten oplopen is alle steun meer dan welkom. Als VV Holten willen we de volledige jeugdafdeling in voorzien van een trainingspak en om dit te bekostigen is alle financiele steun meer dan welkom. Een bijdrage van Rabo Club Support zou hierin kunnen helpen.

Daarom zou het geweldig zijn als jij, jouw familie, buren, vrienden en iedereen die je kent stemt op V.V. Holten tijdens de Rabo Club Support van Rabobank Noord en West Twente. 
Kijk hier voor meer informatie op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport voor de voorwaarden.

Namens V.V. Holten bedankt voor je steun!