Parkeren en rijgedrag op sportpark Meermanskamp.

Beste vv Holten leden, ouders en verzorgers,

de afgelopen weken zijn wij als Hoofdbestuur diverse malen aangesproken op het parkeren en op het rijgedrag van onze leden en of ouders van leden op ons fraaie sportpark Meermanskamp.

De kleine parkeerplaats, aangrenzend aan het parkeergedeelte voor de fietsen, fungeert als haal en breng parkeerplaats voor onze jongste jeugd maar wordt ook gebruikt als reguliere parkeerplaats voor met name trainers en/of seniorenteams die trainen. Wij hebben de afgelopen tijd een aantal klachten binnengekregen van leden over de snelheid waarmee er gereden wordt op deze parkeerplaats maar ook de parkeercapriolen die uitgehaald worden om zijn of haar auto zo dicht mogelijk bij de  kleedkamers en het veld te parkeren.

Wij doen een oproep aan al onze leden en eventuele ouders en verzorgers om er samen voor te zorgen  dat we niet alleen het mooiste sportpark van Oost-Nederland hebben maar ook het veiligste! Dus rijd voorzichtig de parkeerplaats op bij afzetten van onze jeugdspelers en mocht de parkeerplaats vol zijn parkeer je auto dan op de grote parkeerplaats en loop het kleine stukje naar de ingang van het sportpark.

Tenslotte vragen  wij alle spelers, trainers en of ouders die ons sportpark met de fiets bezoeken om de fiets netjes te parkeren bij of in de daarvoor fietsrekken en zorg er voor dat het toegangshek vrij blijft.

Alvast bedankt voor de medewerking!

 

Hoofdbestuur VV Holten

 

PS. Vanuit de gemeente zijn er al plannen voor een herinrichting van deze haal en brengparkeerplaats, maar helaas is het bij plannen gebleven en dit is dan ook zeker iets wat wij als bestuur bij de gemeente onder de aandacht blijven brengen.