Nieuwjaarspeech VV Holten 2022

Goedendag voetbalvrienden,

Helaas had ik het verhaal van afgelopen jaar wel weer kunnen herhalen. Want we zitten wederom in een sportieve lockdown. Hetgeen nog lastig uit te leggen is aan de mensen. Ik vind het zelf ook erg lastig om deze maatregelen nog te begrijpen. Neemt niet weg dat ik blij ben, niet in de schoenen te moeten staan van degene die dit soort zaken moeten beslissen. Dat we allemaal de gang naar ons geweldige Meermanskamp missen blijft natuurlijk onveranderd. Het gehele sociale aspect van het verenigingsleven is totaal geen factor in de beslissingsboom die er gehanteerd wordt door de personen in het OMT. Ook iets dat natuurlijk lastig te meten is. Maar dat het een factor is, dat merkt denk ik wel iedereen.

Ik wil toch even kort terugblikken. Voetballend had het een geweldig jubileumjaar kunnen worden. Het lopende seizoen is voor de mannen van Holten 1 weer goed gestart en ze zullen samen met SV Enter uit gaan maken wie de kampioensschaal in lucht mag gaan houden. Mits het seizoen uitgespeeld mag gaan worden... Bij Holten 2 loopt het wat minder, deels door het afscheid nemen van trainer Tom Hofman. Tom is hoofdtrainer geworden bij EGVV in Gelselaar. Thijs Hofman heeft de plek ingenomen en maakt een goede indruk. Holten 3 draait ook nog wat stroef na de lange coronastop van het afgelopen seizoen. Bij de andere seniorenteams zie je wisselende successen. Holten 5, 6 en 8 staan in ieder geval bovenaan, dus wie weet ….

Bij de jeugd zien we ook een positieve ontwikkeling op sportief vlak. Ook zien we dat we nog steeds gestaag blijven groeien. Wel is het belangrijk voor jeugdspelers dat er weer wedstrijden gespeeld mogen worden dit jaar.

Op het personele vlak hebben we een paar mededelingen. Onze huidige hoofdtrainer Richard Smit heeft bijgetekend voor het volgende seizoen. Met de andere trainers moeten we nog om de tafel. Op bestuurlijk vlak is Dennis Krikkink bij de afgelopen Algemene Ledenvergadering aangesteld als algemeen lid. We zijn nog steeds zoekend naar een secretaris. Mocht jullie iemand weten die zou passen in het huidige bestuur, laat het mij weten.

Facilitair zijn er weer goede stappen gemaakt. De zonnepanelen en led-verlichting zijn volledig geïnstalleerd. We kunnen gerust stellen dat wij ondertussen één van de groenste verenigingen in de regio zijn. Ook zijn de geluidsinstallatie en het camerasysteem helemaal klaar en in gebruik genomen.

Het 100-jarig jubileum is eigenlijk helemaal in de soep gelopen door alle belemmeringen i.v.m. corona. Toch hebben we het eindfeest nog in de planning staan. Dit zal zijn na het lopende seizoen. Laten we hopen dat dit wel door kan gaan.

Ik wil namens het bestuur iedereen erg bedanken voor het trouw blijven aan de vereniging. Zeker in deze bijzondere tijden is het van levensbelang dat we onze leden behouden binnen de vereniging.

Tot slot wil ik bijzonder graag alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun geweldige inzet. Want zonder, zou vv Holten niet de mooiste club zijn om deel van uit te maken.

Rest mij jullie allemaal een geweldig, sportief en gezond 2022 toe te wensen en laten we met zijn allen zorgen dat we snel weer een hoop mooie momenten mee gaan maken!

Met sportieve groet,

Robert Oolbekkink

Voorzitter VV Holten