Holten boekt regelmatige zege op SDOL

Holten heeft zich afgelopen zondag goed hersteld van het gelijke spel van vorige week zondag tegen Nieuw Heeten. In en tegen SDOL uit Luttenberg boekte het een 0-2 overwinning.

Holten begon erg moeizaam tegen SDOL. Holten had erg veel moeite met de strijdwijze van de ploeg uit Luttenberg. SDOL speelde met een 5 mans defensie en zat superkort op de roodzwarten uit Holten, hierdoor had de jonge ploeg van trainer erg veel moeite om het spel te maken. Het was dan ook SDOL wat de bovenliggende partij was. Dit resulteerde echter niet in grote kansen voor de ploeg uit Luttenberg, dus was de ruststand 0-0.

In de 2e helft waren de rollen omgedraaid, het waren de roodzwarten uit Holten die het spel dicteerden en SDOL kwam er niet meer aan te pas. In de 60e minuut was het Tom Lenderink die van een kleine 20 meter de keeper van SDOL kansloos liet, dit na goed voor bereidend werk van Martijn van der Werken, 0-1 voor Holten. Kort daarop gooide Holten de wedstrijd in het slot. Het was Dion Reusink die een strakke voorzet gaf van af de rechtervleugel, Harmen Jansen deed een slim overstapje, waarna Martijn van der Werken rustig afrondde, 0-2 voor Holten. In de rest van de 2e helft gebeurde er niet veel en bleven grote kansen uit. Hiermee boekt Holten een fraaie zege op SDOL en blijft het meedoen om de bovenste plaatsen in de 4e Klasse G.

Opstelling VV Holten: Jesse Ulfman, Klaas Martens, Frank Marsman, Rob Hofman, Sjors van Geresheim, Tom Lenderink, Leon Oudenampsen©, Gijs Martens, Martijn van der Werken (Luuk Veenstra), Harm Jansen (Dylan van der Hulst) en Dion Reusink (Mick Hofman).

Bron Foto: ©Miranda Veldkamp-Geniet Momentje