ZWARTE BROEK EN RODE TRUI, DAT ZIJN DE HOOLTER LUI!

Holten boekt een eenvoudige overwinning op DAVO

Holten heeft afgelopen zondag een eenvoudige overwinning geboekt op DAVO. Op een zonovergoten Sportpark Meermanskamp had Holten een eenvoudige middag tegen DAVO. Er werd met 3-0 gewonnen.

Holten trof met DAVO een ernstig gehavende ploeg aan die ternauwernood 12 man op de been kon brengen. In de eerste helft was het Holten die veelvuldig de bal had en ook de nodige kleine kansjes creëerde, maar de keeper van DAVO werd hierbij niet echt getest. Holten kwam aan het van de eerste helft op voorsprong doordat de verdediging van DAVO de bal iet wat knullig verspeelde en hierbij viel de bal pardoes voor de voeten van Tom Lenderink, Tom maakte geen fout en ronde af met koele schuiver in de rechter benedenhoek. 1-0 voor Holten en dit was teven de ruststand.

De 2e helft was niet veel anders dan de 1e helft, Holten dicteerde het spel en creëerde wederom de nodige kansen, maar de Roodzwarte formatie van trainer Richard Smit hoefde hierbij niet diep te gaan. In de 2e helft was het Gijs Martens en opnieuw Tom Lenderink die respectievelijk de 2-0 en de 3-0 op het bord zetten. Zo boekte Holten een eenvoudige overwinning op DAVO. Aangezien medekampioenskandidaat Enter ook een eenvoudige middag had tegen Broekland, de roodwitte formatie uit Enter wist met maar liefst 7-2 te winnen, blijft het gat op de ranglijst 5 punten in het voordeel van Holten.

Opstelling VV Holten: Jesse Ulfman, Stan van den Berg (Sjors van Geresheim), Luuk van der Linden, Frank Marsman, Rob Hofman, Klaas Martens, Leon Oudenampsen©, Gijs Martens (Martijn van der Werken), Tom Lenderink (Bas Tuitert), Harm Jansen en Mick Hofman.