Druk bezochte ouderavond Jeugdcommissie

Vorige week maandag, 4 september, stond de jaarlijkse ouderavond op het programma. Tijdens avond gaf jeugdvoorzitter Arno Reusink tekst en uitleg over de organisatiestructuur van de jeugdafdeling van VV Holten en was er uitgebreide uitleg over de geldende regels binnen VV Holten. Uiteraard werd ook gesproken over wat leden mogen verwachten en natuurlijk wat de vereniging vraagt van de leden.

Deze ouderavond was een van de drukste bezochte ouderavonden van de laatste jaren en in 2 uur werd er uitvoerig tekst en uitleg gegeven over het reilen en zeilen van de vereniging

“Wij zijn bijzonder blij dat zoveel ouders, naar schatting 35, de moeite hebben genomen om deze avond te bezoeken. Helaas liet de techniek onze in de steek maar ik denk dat we er prima in geslaagd zijn om de ouders te informeren”, aldus de jeugdvoorzitter.

Voor iedereen die de presentatie nog een keer op zijn of haar gemak wil nalezen kan klikken op de volgende link.

Tenslotte wil de jeugdcommissie erop wijzen dat wij als vereniging afhankelijk zijn van vrijwilligers, dit is ook de grote kracht van onze fraaie vereniging. Het vergroot de saamhorigheid en we kunnen het voetbal laagdrempelig houden zodat het ook voor mensen met een kleine beurs mogelijk is om lekker te voetballen. Uiteraard proberen we als vereniging onze vrijwilligers te ondersteunen waar mogelijk.

Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Met roodzwarte groet,

Arno Reusink

Jeugdvoorzitter VV Holten