Compostactie Supportersvereniging dit jaar in nieuw jasje

HOLTEN – Op zaterdag 26 maart wordt de jaarlijkse compostactie van de Supportersvereniging der Roodzwarten weer gehouden. Dit jaar zal dat iets anders zijn dan de meeste edities uit het verleden.

Want nadat er eerder al met een QR-code werd gewerkt bij de kerststollenactie gaat de vereniging dit nu ook doen bij de compostactie. “Voorheen gingen we met de bestelformulieren langs de deuren, dat gaan we nu anders doen. Reden is dat de versoepelingen net te laat komen om alles nog zo te organiseren dat we weer langs alle deuren zouden gaan. Daarom hebben we nu gekozen voor een bestelformulier via een QR-code en de bestelstrook in deze krant.” Voorzitter Tonnie Brands vervolgt: “Mensen kunnen de QR-code scannen bij dit artikel (of op website van VV Holten) of het bestelformulier downloaden via onze Facebookpagina. Deze kan dan ingevuld worden en naar ons gemaild worden”, legt Brands uit. Mensen die wat minder handig zijn met een QR-code kunnen ook gewoon de bestelstrook invullen die bij dit artikel staat afgedrukt. Deze kan worden ingeleverd bij Rosas Bloemstylist in de Dorpsstraat. Nadat alle bestellingen de komende weken binnen zijn gekomen en verwerkt, zal er op zaterdag 26 maart een grote ‘drive-thru’ gehouden worden op Meermanskamp. “Hierbij kunnen de mensen dus zelf de compost of potgrond ophalen en contant bij ons afrekenen.”

De prijzen voor een zak compost of potgrond zijn 5 euro. Op de formulieren kunnen mensen de aantallen door

geven. “Mensen die echt niet in de gelegenheid zijn om de compost of potgrond op te halen kunnen contact met ons opnemen, dit staat ook op het formulier, en dan komen we bij die mensen de zakken op het gewenste adres brengen”, besluit Brands.