Activiteitencommissie opzoek naar extra sponsoren beachsoccerveld

In het jaarverslag heeft u kunnen lezen dat dat activiteitencommissie sinds 2018 bezig is  met het realiseren van een permanent beachsoccerveld op sportpark Meermanskamp. Vanaf 2019 zijn daarvoor al meerdere sponsoren benaderd. Vanuit individuele personen en bedrijven werd er toen enthousiast gereageerd en ook gul gesponsord.

Door de COVID-19 pandemie is het plan op een wat lager pitje komen te staan. Inmiddels is de AC weer gestart met het vernieuwen van het plan om dit te kunnen presenteren aan het hoofdbestuur en de gemeente. Het hele plan valt en staat uiteraard met de financiering van sponsoren. Wij zullen binnenkort dan ook beginnen met het benaderen van de personen en bedrijven die eerder hebben aangegeven een donatie te willen doen. Wij begrijpen uiteraard dat de situatie hedendaags anders is dan in 2019 en zullen er begrip voor hebben mocht dit invloed hebben op het sponsorbedrag.

Dat gezegd hebbende, de AC is nog steeds op zoek naar meerdere gulle gevers om van Tropical Rico’s Beachsoccertoernooi een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Zowel kleine als grote giften zijn welkom in de daarvoor bestemde melkbus in de kantine. Mocht u meer informatie willen over dit plan of over de mogelijkheden om te doneren neem dan contact op met Rick Oolbekkink of Wilco Bannink. U kunt ook een mail sturen naar activiteiten@vvholten.nl

Namens de activiteitencommissie,
Dennis Krikkink