Vacatures

 

Vacature Hoofdbestuur

 

Vacature Penningmeester (m/v) vv Holten

Het bestuur van voetbalvereniging vv Holten is dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester. Als penningmeester ben je voorzitter van de financiële commissie. Samen met de overige leden ben jij verantwoordelijk voor de financiële huishouding van vv Holten. Ook ben jij aanspraakpunt richting leden en hoofdbestuur. Ben je enthousiast en flexibel, en ben je niet bang voor een stukje verantwoordelijkheid? Dan ben jij voor ons de kandidaat waarmee wij graag in gesprek komen.

Taken zijn o.a. het managen van de boekhouding samen met de overige leden van de financiële commissie. Tijdens de Algemene Ledenvergadering doe je verslag van de boekhouding richting onze leden. Als penningmeester ben je lid van het dagelijks bestuur.

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig:

  • Professionele boekhoudkundige ervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en schriftelijk
  • Positieve en flexibele instelling
  • Teamplayer.

Hoeveel tijd ben je eraan kwijt:

Als Penningmeester dien je er tijdens het voetbalseizoen rekening mee te houden dat er regelmatig bestuursvergaderingen (1x per maand) plaatsvinden van ongeveer 2 uur. Deze vinden in de avonduren bij de vereniging plaats. Vrijwel alle overige werkzaamheden kunnen vanuit huis en op de tijd die jou het meest schikt plaatsvinden. De inschatting is dat de overige werkzaamheden je ongeveer 10 uur per maand kosten.

Indien je belangstelling hebt of meer informatie wil ontvangen kan je contact opnemen met: Robert Oolbekkink, via voorzitter@vvholten.nl of 06-51105655.

Vacatures Jeugdcommissie

Wij zijn naarstig op zoek naar uitbreiding van de Jeugdcommissie. De afgelopen jaren hebben is er veel gebeurd. We hebben op alle fronten met VV Holten forse stappen gemaakt en het is tijd om dit te waarborgen en waar nodig te verbeteren. Met ingang van dit seizoen zijn er en aantal commissie leden gestopt, waardoor wij dringend op zoek zijn naar nieuwe jeugd/technische commissie leden. Wij proberen de takenpakketten te verkleinen waardoor deze minder tijd in beslag nemen en wij de verschillende leeftijdscategorieën meer aandacht kunnen geven.

Wij doen dan ook een dringend beroep aan alle ouders en/of leden om te kijken waar hij of zij een steentje zouden kunnen bijdragen. De meeste functies vragen niet meer dan 1 à 2 uurtjes in de week, dus dat moet voor veel ouders en of leden goed te doen zijn. Binnen de Jeugdcommissie wordt er veel samengewerkt en wordt er veel samen opgetrokken. Besluiten worden altijd breed genomen, Dus wie oh wie komt onze gelederen versterken? Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

Binnen de Jeugdcommissie (JC) hebben wij de volgende vacatures:

  • Jeugdsecretarisals jeugdsecretaris ben je belangrijk voor de communicatie tussen het de jeugdcommissie en de jeugdleden en ouders. Ben je enthousiast en flexibel, kun je begrijpelijk communiceren en zaken op schrift stellen en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben jij voor ons de kandidaat waarmee wij graag in gesprek komen.     Taken zijn o.a. het opstellen van de agenda, verslaglegging van vergaderingen, opstellen en versturen van correspondentie richting jeugdleden en andere partijen. Voor deze functies is het zeker niet noodzakelijk om te beschikken over voetbalkennis. De ervaring leert dat een invalshoek vanuit een niet-voetbalachtergrond verfrissend werkt in een voetbalbestuur. Het is een functie die gemiddeld 1 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

  • Jeugdcoördinatoren JO7 t/m JO19, wij zijn per direct op zoek naar meerdere coördinatoren voor onze jeugdelftallen. Het streven is om per 2 categorieën (bijvoorbeeld de JO19 en JO17) een coördinator te hebben. Op deze manier is de functie prima uit te voeren en zal deze1 a 2 uur per week in beslag nemen. De coördinator is het aanspreekpunt voor leiders en trainers binnen deze leeftijdscategorie. Als coördinator ben je betrokken bij de besluitvorming en ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij vv Holten en maak je deel uit van de jeugd en technische commissie. Iedere maand wordt er 1x vergaderd. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

  • Jeugdkeeperscoördinator, wij zijn per direct op zoek naar een jeugdkeeperscoördinator. Als jeugdkeeperscoördinator ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze jeugdkeepers en regel je de organisatie die daarvoor nodig is. Je hebt kennis en ervaring van het ‘keepersvak’ en vindt het leuk om talenten helpen te ontwikkelen. Samen met de keeperstrainers zorg je ervoor dat de keeperstrainingen goed verlopen. Het is een functie die gemiddeld 3 à 4 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

  • Scheidsrechters coördinator Juniorenwij zijn per direct op zoek naar een scheidsrechterscoördinator voor de junioren. Hij of zij is het verantwoordelijk voor het plannen van scheidsrechters voor de wedstrijden van alle juniorenteams (JO13 t/m/JO19) op de zaterdag en voor eventuele doordeweekse wedstrijden. Dit alles gebeurt in nauw overleg met onze wedstrijdcoördinator Rene van der Meer. Verder is de coördinator aanspreekpunt voor scheidsrechter en voorziet hij of zij de scheidsrechters van informatie rondom aanpassingen spelregels en andere informatie vanuit de KNVB. Uiteraard is hierbij ondersteuning aanwezig vanuit de Jeugdcommissie. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

  • Scheidsrechters coördinator Pupillenwij zijn per direct op zoek naar scheidsrechters en spelbegeleiderscoordinator voor de pupillen. Hij of zij is het verantwoordelijk voor het plannen van scheidsrechters en/of spelbegeleiders voor de wedstrijden van alle pupillen teams (JO8 t/m JO12) juniorenteams (JO13 t/m/JO19) op de zaterdag en voor eventuele doordeweekse wedstrijden. Dit alles gebeurt in nauw overleg met onze wedstrijdcoördinator Rene van der Meer. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat de beginnende scheidsrechters en/of spelbegeleiders een stukje begeleiding krijgen rondom hun wedstrijden en geeft hij of zij informatie rondom aanpassingen spelregels en andere informatie vanuit de KNVB. Uiteraard is hierbij ondersteuning aanwezig vanuit de Jeugdcommissie. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

Wij zijn voortdurend opzoek naar vrijwilligers. Dus wil je iets doen binnen onze prachtige vereniging als bijvoorbeeld trainer/leider, scheidsrechters of misschien heb je wel andere ambities of kwaliteiten, meld je dan nu aan! Aanmelden kan bij jeugdvoorzitter Arno Reusink, dit kan via de mail voorzitter-jeugd@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-43555003 of je kunt je melden bij algemeen voorzitter Robert Oolbekkink, dit kan via de mail voorzitter@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-51105655.