Vacatures

Vacature Hoofdbestuur

Vacature Secretaris (m/v) vv Holten

Het bestuur van voetbalvereniging vv Holten is dringend op zoek naar een nieuwe secretaris. Als secretaris ben je belangrijk voor de communicatie tussen het bestuur, leden, KNVB en andere partijen. Ben je enthousiast en flexibel, kun je begrijpelijk communiceren en zaken op schrift stellen en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben jij voor ons de kandidaat waarmee wij graag in gesprek komen.

Taken zijn o.a. het opstellen van de agenda, verslaglegging van vergaderingen, opstellen en versturen van correspondentie richting leden, KNVB en andere partijen. Ook bereid je de Algemene Ledenvergadering voor met de overige leden van bestuur. Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur.

Welke kennis en vaardigheden zijn nodig:

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en schriftelijk
  • Positieve en flexibele instelling
  • Teamplayer.

Hoeveel tijd ben je er aan kwijt:

Als secretaris dien je er tijdens het voetbalseizoen rekening mee te houden dat er regelmatig

bestuursvergaderingen (1x per maand)  plaatsvinden van ongeveer 2 uur. Deze vinden in de

avonduren bij de vereniging plaats. Vrijwel alle overige werkzaamheden kunnen vanuit huis en op de tijd die jouw het meest schikt plaatsvinden. De inschatting is dat de overige werkzaamheden je ongeveer 5 uur per maand kosten.

Indien je belangstelling hebt of meer informatie wil ontvangen kan je contact opnemen met: Robert Oolbekkink ,via voorzitter@vvholten.nl of 06-51105655.

 

Vacatures Jeugdcommissie

Wij zijn naarstig op zoek naar uitbreiding van de Jeugdcommissie. De afgelopen jaren is er veel gebeurd. We hebben op alle fronten met VV Holten forse stappen gemaakt en het is tijd om dit te waarborgen en waar nodig te verbeteren. De takenpakketten van een aantal JC leden is uitgebreid doordat onze jeugdafdeling gegroeid is. We merken nu dat het soms lastig is om bepaalde leeftijdsgroepen of vrijwilligers de aandacht te geven die zij nodig hebben. Daarom willen we als jeugdcommissie de taken breder gaan uitzetten. Door deze verbreding worden taken beter behapbaar voor de JC leden, krijgt iedereen de aandacht die hij of zij nodig is en worden eventuele besluiten genomen door een nog bredere jeugdcommissie.

Wij doen dan ook een dringend beroep aan alle ouders en/of leden om te kijken waar hij of zij een steentje zouden kunnen bijdragen. De meeste functies vragen niet meer dan 1 a 2 uurtjes in de week, dus dat moet voor veel ouders en of leden goed te doen zijn. Binnen de Jeugdcommissie wordt er veel samengewerkt en wordt er veel samen opgetrokken. Besluiten worden altijd breed genomen, Dus wie oh wie komt onze gelederen versterken? Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

Binnen de Jeugdcommissie (JC) hebben wij de volgende vacatures:

  • Jeugdcoordinator pupillen JO8 t/m JO10, wij zijn per direct op zoek naar een coördinator op dit moment is Dennis van Wieringen de coördinator van de JO8 t/m de JO13 en deze groep is te groot geworden voor 1 coördinator. Daarom zijn wij binnen de Jeugdcommissie en Technische Commissie per direct op zoek naar een coördinator die een deel van Dennis zijn taken gaat overnemen. Hij of zij is het aanspreekpunt voor leiders en trainers binnen deze leeftijdscategorie, de spelvorm die bij deze leeftijd gespeeld wordt is 6 tegen 6 op een kwart veld. Als coördinator ben je betrokken bij de besluitvorming en ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij vv Holten en maak je deel uit van de jeugd en technische commissie. Het is een functie die gemiddeld 1 a 2 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

  • Jeugdkeeperscoordinator ,  wij zijn per direct op zoek naar een jeugdkeeperscoördinator. Als jeugdkeeperscoördinator ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze jeugdkeepers en regel je de organisatie die daarvoor nodig is. Je hebt kennis en ervaring van het ‘keepersvak’ en vindt het leuk om talenten helpen te ontwikkelen. Samen met de keeperstrainers zorg je ervoor dat de keeperstrainingen goed verlopen. Het is een functie die gemiddeld 3 a 4 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

  • Scheidsrechterscoordinator Junioren, wij zijn per direct op zoek naar een scheidsrechterscoördinator voor de junioren. Hij of zij is het verantwoordelijk voor het plannen van scheidsrechters voor de wedstrijden van alle juniorenteams ( JO13 t/m/JO19) op de zaterdag en voor eventuele doordeweekse wedstrijden. Dit alles gebeurt in nauw overleg met onze wedstrijdcoördinator Rene van der Meer. Verder is de coördinator aanspreekpunt voor scheidsrechter en voorziet hij of zij de scheidsrechters van informatie rondom aanpassingen spelregels en andere informatie vanuit de KNVB. Uiteraard is hierbij ondersteuning aanwezig vanuit de Jeugdcommissie. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

  • Scheidsrechterscoordinator Pupillen, wij zijn per direct op zoek naar scheidsrechters en spelbegeleiderscoordinator voor de pupillen. Hij of zij is het verantwoordelijk voor het plannen van scheidsrechters en/of spelbegeleiders voor de wedstrijden van alle pupillen teams ( JO8 t/m JO12) juniorenteams ( JO13 t/m/JO19) op de zaterdag en voor eventuele doordeweekse wedstrijden. Dit alles gebeurt in nauw overleg met onze wedstrijdcoördinator Rene van der Meer. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat de beginnende scheidsrechters en/of spelbegeleiders een stukje begeleiding krijgen rondom hun wedstrijden en geeft hij of zij informatie rondom aanpassingen spelregels en andere informatie vanuit de KNVB. Uiteraard is hierbij ondersteuning aanwezig vanuit de Jeugdcommissie. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

 

Wij zijn voortdurend opzoek naar vrijwilligers. Dus wil je iets doen binnen onze prachtige vereniging als bijvoorbeeld trainer/leider, scheidsrechters of misschien heb je wel andere ambities of kwaliteiten, meld je dan nu aan! Aanmelden kan bij jeugdvoorzitter Arno Reusink, dit kan via de mail voorzitter-jeugd@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-43555003 of je kunt je melden bij algemeen voorzitter Robert Oolbekkink, dit kan via de mail voorzitter@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-51105655.