VV Holten wederom oppermachtig

Epe - Het eerste elftal van VV Holten heeft voor de tweede zondag op rij een overwinning geboekt met grote cijfers. In Epe werd SV Wissel met 8-1 overklast.

Dat de ploeg van trainer Kloosterman in de zogenoemde 'flow' zit werd meteen na de aftrap duidelijk. Na welgeteld 10 minuten speeltijd gaf het scorebord al 0-3 aan. Van Gerresheim, Wissink en Tuitert waren verantwoordelijk voor de vroege en riante voorsprong. De gastheren stelde daar voor rust nog wel een doelpunt tegenover, echter was het na de theepauze alleen Holten wat de klok sloeg.

In de tweede helft werd de score al snel opgevoerd door Tuitert, die met twee doelpunten zijn hattrick voltooide en de tussenstand opkrikte naar 1-5. De thuisploeg kwam er totaal niet meer aan te pas, en de rood-zwarten gingen dan ook vrolijk door met scoren. Middenvelder Wissink schoot zijn tweede van de middag binnen, waarna flankspeler Jansen de 1-7 liet aantekenen. Het slotakkoord was voor de aanvaller die nog niet gescoord had, Jaap Huisman zorgde voor de einduitslag na een uitstekende wedstrijd van Holter kant.