Support Holten 1 en ga mee met de bus naar Dalfsen!

Beste Fans,

Afgelopen zondag verlieten wij, Holten 1, met kippenvel het hoofdveld. Na een overwinning in de slotminuten, werden wij als ware helden onthaald door het publiek. Als kers op de taart volgde ook nog een enorm gezellige middag in een overvolle kantine met live muziek mede mogelijk gemaakt door de fans van Holten 1. Dankzij de hulp van de vele supporters konden de 3 punten gezamenlijk worden gevierd. Die massale support zouden wij ook graag gebruiken voor de wedstrijd in en tegen Dalfsen welke wordt gespeeld op zondag 27 november a.s. Een belangrijke match, niet alleen voor de stand op de ranglijst maar ook voor de tweede periodestrijd die inmiddels is losgebarsten. 

Er is voor deze wedstrijd een bus geregeld, waarin ook wordt gezorgd voor een hapje & drankje. Deze bus is gratis voor ‘fans van Holten 1’. Wil je mee en ben je geen ‘fan van Holten 1’ dan ben je uiteraard ook van harte uitgenodigd. Kosten bedragen dan  slechts € 5,-. Aanmelden voor deze bus kan tot en met maandag 21 november a.s. via één van de selectiespelers.

Daarnaast hebben wij namens Holten 1 en haar ‘Fans’ wederom twee spelers bezocht welke een langdurige blessure hebben opgelopen, te weten; Jordi de Bruijn en Mark Baltes. Namens Holten 1 en haar fans wensen wij deze twee spelers nogmaals veel beterschap toe en wij hopen op een spoedig herstel. 

VV Holten 1 selectie.