Club van 1.000 V.V. Holten bezoekt wedstrijd Heracles - Go Ahead Eagles

Op uitnodiging van de firma Huiskes Kokkeler waren de leden van de Club van 1.000 van V.V. Holten afgelopen zaterdag te gast bij de wedstrijd Heracles - Go Ahead Eagles in het Polman stadion te Almelo.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd de uitslag door alle aanwezigen voorspeld, waarbij men duidelijk de Heracles supporters van de GAE supporters kon onderscheiden. Een avond waarbij voetbal en netwerken goed samenkwam onder het genot van een hapje en een drankje. Na afloop van de wedstrijd werd onder de mensen die de uitslag goed hadden voorspeld een gesigneerd wedstrijdshirt verloot. De gelukkige die met het gesigneerde wedstrijdshirt huiswaarts keerde was Raymond Steggink van Steggink Interieurs mét de toezegging dat het shirt een mooie plek op kantoor gaat krijgen. Na een veilige terugkeer in Holten werd de avond op gepaste wijze afgesloten op de receptie van het 50-jarig bestaan van de Supportersvereniging der Roodzwarten.

Namens de sponsorcommissie van V.V. Holten willen wij onze club van 1.000 sponsoren en met name Huiskes Kokkeler bedanken voor de geslaagde avond. Heeft u ook interesse in sponsoring bij VV Holten? Neem dan gerust contact op via sponsoring@vvholten.nl.

Tags: