Aan de wandel met de Nationale Diabetes Challenge.

Beste lezer,

Vol trots mag ik u mededelen we als gemeente Rijssen Holten onder de noemer ‘Aan de wandel’ meedoen aan de Nationale Diabetes Challenge. Deze erkende beweeginterventie wordt mede mogelijk gemaakt door het Lokaal Sportakkoord.

‘Aan de wandel’ is een laagdrempelige beweegactiviteit waarbij in 20 weken wekelijks met elkaar wordt gewandeld onder begeleiding van een beweeg professional en waar tegelijkertijd het andere gesprek gevoerd kan worden tussen deelnemer & beweegprofessional middels het concept Positieve gezondheid. De Nationale Diabetes Challenge is een perfect voorbeeld waarbij doelen van het Lokaal Sportakkoord en van het Preventie akkoord samenkomen, dit is dan ook de reden dat ik u hiervan op de hoogte wil stellen.

We gaan van start in week 15. Op de woensdagochtend in Rijssen en op de donderdagochtend in Holten. Mijn vraag aan u is of u mogelijke deelnemers/ cliënten wilt attenderen op dit initiatief. Komende weken zal er geadverteerd worden in de lokale kranten, maar daarnaast kan ik u ook voorzien van een wachtkamervideo, flyers en posters met informatie over de NDC. Ik verneem dan ook graag van u of ik deze langs kan komen brengen. Mensen die interesse hebben om mee te wandelen kunnen zich vervolgens aanmelden via de website van de Nationale Diabetes Challenge.

Locatie Rijssen: Home - Diabetes Challenge Twente - Nationale Diabetes Challenge - Bas van de Goor Foundation

Locatie Holten: Home - Nationale Diabetes Challenge - Bas van de Goor Foundation

Wilt u meer weten over de Nationale Diabetes Challenge neem dan eens een kijkje op de website Home - Over - Nationale Diabetes Challenge - Bas van de Goor Foundation

Laten we hier met z’n allen een succes van maken en aan de wandel gaan!

Handtekening Ingrid