boer biet

VV Holten toost op 2018, Boer Biet en Gerrie den Heijer benoemd tot erelid !

V.V Holten heeft afgelopen zondag het nieuwe jaar ingeluid met een Nieuwjaarstoernooi tussen de “Oliebollen en de Appelflappen”, hieraan namen ruim 30 spelers aan deel. Aansluitend werd het glas geheven tijdens een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie.

Nieuwjaarstoernooi

Om 11.00 uur werd er verzameld door de deelnemers aan het Nieuwjaarstoernooi. Nadat alle deelnemers elkaar de beste wensen voor 2018 hadden gedaan en iedereen een kop koffie had genuttigd was het tijd om te starten met het toernooi. Nadat iedereen zich omgekleed had en Robert de 4 teams had gemaakt werden er 3 wedstrijd gespeeld van 20 minuten. De teams waren erg divers met spelers tussen de 20 en de 72 jaar en er werd fanatiek gespeeld dit alles o.l.v. de scheidsrechters Erik Paalman en Hans Hofman. Om ± 12.30uur waren de wedstrijden gespeeld en waren de winnaars bekend. Aansluitend was het tijd voor een kop soep en een broodje, dit werd door “Café Toontje” verzorgd in samenwerking met de Activiteitencommissie van VV Holten.

Nieuwjaarsreceptie

Iets na 14.00 uur werd gestart met de nieuwjaarsreceptie, spreekstalmeester Alphons Veenhof was voor het 2e jaar bereid om de receptie aan elkaar te praten, dit gesteund door livemuziek van “de Band of Others” en de dames van dansstudio Dynamiek. Na een spetterende opening was het voorzitter Robert Oolbekkink die kort terugblikte op het afgelopen jaar. Sportief gezien was het een goed jaar en ook organisatorisch was het een uitstekend jaar, dit komt mede door de realisatie van het kunstgrasveld en de renovatie van veld 3. Ook blikte Robert even kort terug op het plotseling overlijden van Bram Kemper, dit is een inktzwarte bladzijde in de geschiedenis van VV Holten en heeft veel verdriet gegeven in de “roodzwarte familie”. Laurens Jan Stam zou later in de middag een prachtige emotionele voordracht doen over Bram die veel indruk maakte op alle aanwezigen.

Tags:

Abonneren op RSS - boer biet