fanclub

Fans Holten 1

Beste Roodzwarters,

Na de wedstrijd tegen Blauwwit heeft Holten 1 haar fans bedankt voor de support gedurende het afgelopen seizoen. De fans van Holten 1 hebben geld in het welbekende laatje gebracht zodat Holten 1 zich verenigings-breed kon inzetten voor de club. Hiermee zijn onder andere veel fruitmandjes aangeschaft, maar ook zijn er voor de club fitness/core-matjes gekocht. Tevens zijn gedurende het seizoen de zondagen ‘opgepimpt' met enkel befaamde en beruchte artiesten. Niet te vergeten het eind-feest wat is georganiseerd als dank voor alle fans.

Ook dit jaar wil Holten 1 zich weer inzetten voor de vereniging en daar hebben wij uw hulp bij nodig. U kunt Holten 1 sponsoren voor 1 euro (of meer) per punt gedurende het seizoen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u een seizoenskaart krijgt van Holten 1 en op die manier alle thuiswedstrijden van Holten 1 kan bezoeken. Er zijn nog enkele andere leuke randzaken en voorwaarden, maar die vind je in het formulier welke op te vragen is via onderstaand mailadres.

Wil jij ook fan worden? Mail dan naar: fanclubholten1@gmail.com

Na dit mailtje zul je een formulier krijgen waarop je kunt aangeven hoe je kunt sponsoren.

Wij willen jullie bij voorbaat danken voor de steun en kijken uit naar jullie enthousiaste deelname !

Namens de hele selectie van Holten 1.

Tags:

Abonneren op RSS - fanclub