VTT

Succes Holten JO11-1 tijden VTT toenooi, JO9-1 debuteerd verdienstelijk.

Op zondag 3 september werd het VTT toernooi voor JO9 en JO11 (Generaal) voor district oost georganiseerd door Sportclub Deventer. Vanuit VV Holten namen JO9-1 en JO11-11 deel aan dit “zwaar” bezette toernooi. Voor beide teams was het een uitstekende mogelijkheid om onder wedstrijd druk met elkaar te kunnen oefenen(beide teams hadden namelijk net 1 wedstrijd in de benen).

JO9-1 was ingedeeld in Poule A in het JO9 toernooi. Dit was een erg zware poule want hierin streden uiteindelijk ook de nummers 1 (Zwart Wit’63) en 2 (ATC’65) van het toernooi. Ondanks de enorme tegenstand probeerden de jongens een goede pot voetbal op het veld neer te leggen. Hoewel er geen overwinningen te melden waren hebben de jongens veel geleerd en veel plezier gehad.

JO11-1 was ingedeeld in Poule B. Hierin waren ook ATC’65 (uiteindelijk toernooiwinnaar), Zwart Wit’63 en Sportclub Deventer ingedeeld. Dat de Holtense brigade een erg jong team is, kwam met name in de fysieke krachtverhoudingen tot uiting. Desondanks wisten de jongens dit regelmatig goed voetballend te compenseren. De jongens begonnen het toernooi met een gelijkspel, waarbij ze heersten op het veld alleen vergaten te scoren. In de wedstrijd tegen zowel ATC’65 als Zwart Wit’63 werd hard gewerkt maar was de tegenstand gewoon een maatje te groot. Vervolgens werd er goed begonnen tegen Jonge Kracht, maar door het verschil in fysieke kracht werd de weerstand gedurende de 2e helft snel minder (een nederlaag werd dus genoteerd). De laatste wedstrijd werd gespeeld Sportclub Deventer. Hoewel het een tijdje een gelijk opgaande wedstrijd trokken de jongens de overwinning, middels penalty’s, toch over de streep. Als “kers op de taart” wonnen de jongens daarbij ook het sportiviteitskampioenschap, waardoor ze het laatste NK ticket van de dag binnen sleepten.

Tags:

Abonneren op RSS - VTT