vvholten

Woensdag 11 oktober Fietsverlichtingsavond VV Holten

VV Holten wil graag dat al onze leden veilig van en naar de trainingen gaan. Met de herfst en met de bijbehorende wintertijd in aantocht, blijkt dat bij veel van onze jeugdspelers de fietsverlichting niet in orde is. Dit levert regelmatig gevaarlijke situaties op.

Om aan dit probleem wat te doen heeft Biketotaal Bloemendal uit Rijssen aangeboden om gratis de fietsen van onze jeugdspelers te  controleren op de verlichting. Woendag 11 oktober, van 18.00 uur tot 20.30 uur, heeft ieder jeugdlid de mogelijkheid om zijn of haar fiets te laten controleren. Waar mogelijk zal geprobeerd worden om deze te repareren zodat onze jeugd in het vervolg zichtbaar en veilig onderweg kan van en naar Meermanskamp.

Er zijn onderzoekscijfers dat ongeveer 60% van de jeugd buiten de Randstad in het schemer/donker geen verlichting voert op de fiets en dus niet zichtbaar is voor automobilisten en andere weggebruikers. Wij hopen dat we met het organiseren van deze verlichtingsavond een bijdrage kunnen leveren aan de verkeersveiligheid voor onze jeugd.

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur vv Holten & Biketotaal Bloemendal

Tags:

Webshop Actiemaand, van 1 september t/m 30 september ! Bestel nu je v.v.Holten kleding met 20% korting !

Beste v.v.Holten leden,

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en net als afgelopen seizoen hebben we ook dit jaar weer 2x de Webshop-Actiemaand. We beginnen dit seizoen gelijk met de eerste actiemaand. Ontvang nu bij bestelling van je v.v.Holten kleding of accessoires, op de v.v.Holten-webshop, maar liefst 20% korting op je bestelling. De actie loopt van 1 september t/m 30 september 2017. Op de homepage van onze site ( links bovenin) vind u de link naar de webshop. Ook kunt u gebruik maken van onderstaande link (http://teamsportraalte.nl/producten/vv-holten).

De bestelde kledingstukken of accessoires moeten worden afgehaald en betaald bij Intersport Schutte in Raalte. Bij overhandiging van de bevestigingsmail van uw bestelling wordt de korting bij de betaling direct verrekend. Verder is er de mogelijkheid om op bovenstukken en tassen uw naam of initialen te laten bedrukken. Dit kunt u aangeven door te antwoorden op de bevestigingsmail die u krijgt na het doen van uw bestelling. De kosten van het bedrukken van initialen is €5,- en een naam kost €9.95. Graag aangeven in de mail op welk artikel de naam/ initialen gedrukt moeten worden en in welke kleur de bedrukking moet worden uitgevoerd (wit of zwart).

Wij hopen dan ook dat vele roodzwarters gebruik gaan maken van deze actie.

Met sportieve groet,

Kledingcommissie v.v. Holten

Tentenkamp 2017 VV Holten

Afgelopen weekend werd voor de JO11- en JO13-jeugd het Tentenkamp georganiseerd op sportpark Meermanskamp. Eens in de 2 jaar zorgt de VOJAC voor een weekend die de kinderen nog lang zal bij blijven. Dat is dit jaar ongetwijfeld weer gelukt want het was een zeer geslaagd weekend!

In totaal deden dit jaar ruim 50 spelers mee en deze werden verdeeld in 6 teams: Frankrijk, Brazilië, Colombia, Duitsland, Argentinië en Chili. De leiders waren Gijs Veneklaas, Nick Beumer, Tijmen Traanman, Stefan Boode en Sven Brands. De VOJAC was super tevreden over de leiders vanwege hun geweldige inzet en enthousiasme!

Abonneren op RSS - vvholten