Verslag van Danaé Leeftink Jo11l-5

Van morgen zijn we om 7.15 vertrokken naar Hellendoorn we moesten op kunstgras spelen. Tijdens de warming-up  schoot leco de bal      per ongeluk over een heeeele hoge hek. De bal kwam op de weg terecht toen reed er een bus over heen kaboem we schrokken ons een hoedje. Mijn team had er vandaag zin in maar het lukte ons niet om een goal te maken .wel kregen wij 17 tegen goals . Ze waren te goed voor ons .  de keeper van  Hellendoorn was    2 koppen groter .

We moesten gelijk terug naar MMK  voor de mooie team foto ..

Groetjes Danaé Leeftink

Zaterdag 10 september; Holten JO11-5 - Lemerleveld JO11-5G

De eerste wedstrijd van het jaar. Er deden 3 nieuwe leden mee. We moeten natuurlijk nog wel aan elkaar wennen. We hadden geen bekerwedstrijden kunnen doen, omdat het team toen nog niet compleet was.

In de eerste helft ging het niet zo heel goed, de tegenstander scoorde al redelijk snel 2 doelpunten. We hebben met 21-1 verloren, maar brend heeft nog een doelpunt gemaakt maar hij deed het niet alleen anderen hebben geholpen.

Teun onze trainer zij ook dat: winnen niet belangrijk is maar dat je plezier hebt. en de penalties gingen beter.