V.V. Holten Oudjaarstoernooi

Het jaarlijkse Oudjaarstoernooi voor de junioren van de V.V. Holten, de JO19-. JO17- en JO15-jeugd, is ook deze editie uitstekend verlopen. De animo was uitstekend waardoor er 8 teams van 6 á 7 spelers werden samengesteld. De teamnamen waren dit jaar: Mirre van de Hellevégte, Bon a Patty Brard, Consumptie-Bonnie St. Claire, Crystal met Annie Schilder, Ontlastico Patricia Paay, Man-Tess-ter Scheperman, PlaßtikballSport Marijke Helwegen en Einvracht Erica Terpstra 

Met deze ludieke namen, fanatieke leiders en een mooie gelijkwaardige teamindeling ging het toernooi van start. Zoals elk jaar waren er naast de felbegeerde 1e plek ook andere prijzen te winnen. De eerste keepersgoal was van Jesse Ulfman, de eerste kopgoal van Stan van de Berg, het mooiste doelpunt was ook van Stan van de Berg en de speler het toernooi was Ruben Bruggeman. De fanatiekste leider was dit jaar Davy Tuitert. Waar het echt om ging was natuurlijk de finale bereiken en die hoofdprijs binnen slepen! De finale ging tussen Bon a Patty Brard en Consumptie-Bonnie St. Claire. Na een spannende finale (4-4) ging Consumptie-Bonnie St. Claire er na penalty’s met de winst vandoor. De VOJAC bedankt de leiders en scheidsrechters voor het mede mogelijk maken van het Oudjaarstoernooi.  

Het winnende team van Consumptie-Bonnie St. Claire bestond uit de volgende spelers:  Jesse Ulfman, Dylan v/d Hulst, Ruben Aaftink, Wouter Mollenhof, Skelto Lalkens en Bas van Bruggen. 

Leiders: Leon Spikker en Stefan Dijkink