Drent Kappers en Silva Groenwerken sponsoren trainingspakken Holten E2

VV Holten heeft met ingang van dit seizoen voor alle elftallen een gezamenlijk shirt sponsor, namelijk Cliniclowns. Dit geeft andere sponsoren de mogelijkheid om zaken rondom een elftal te sponsoren. Men kan hierbij denken aan bijvoorbeeld trainingspakken, voetbaltassen of warmloopshirts.

Voor Holten E2 waren er een tweetal ouders bereid, om met hun bedrijf,  trainingspakken aan te bieden aan het elftal van hun kinderen, dit houd tevens in dat er de komende jaren elk jaar een E-elftal van Holten deze trainingspakken draagt. Voor dit  jaar is dit dan Holten E2. De spelers zijn dan ook apetrots dat ze op wedstrijddagen deze pakken mogen dragen.

Het 2 sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt zijn:

Drent kappers. Drent Kappers is een moderne salon met moderne openingstijden. Maar liefst drie avonden per week zijn zij geopend. Kijk op www.drentkappers.nl voor meer informatie of volg ze via een van hun Social Media kanalen. Als geboren Holtenaar én voetbal liefhebber draagt eigenaar Mark Wander Drent de club een warm hart toe. De link naar voetbal is volgens Drent zo gelegd: "voetballers trainen, wij ook! Steeds meer voetballers hechten waarde aan hun kapsel - wij zorgen dat zij er top uit zien op het veld." In dit geval niet alleen qua haren, maar ook door de trainingspakken te sponsoren!

De andere sponsor is Silva groenwerken bv. Silva Groenwerken bv is een jong en vooruitstrevend bedrijf dat zich bezig houdt met groenwerken, kortom: Bos- en boomverzorging, landschapsbouw en aanleg en onderhoud van tuinen. Trotse eigenaar is Andre Vincent. Voor meer informatie: www.silvagroenwerken.nl.

VV Holten en Holten E2 zijn erg blij met dit fraaie  visitekaartje en bedanken beide sponsoren voor het beschikbaar stellen van deze trainingspakken.