Holten walst over OVC'21 heen

Holten - Afgelopen zondag heeft het 1e elftal van VV Holten met ruime cijfers gewonnen van directe concurrent OVC'21 uit Ommen. Het doelpuntenfestijn eindigde in 6-1.

Vanaf het eerste fluitsignaal van de jonge, sterk fluitende leidsman liet de thuisploeg direct zien dat de punten deze dag in Holten zouden blijven. Na  een klein half uur was het dan ook Tuitert die middenvelder Wissink in staat stelde de 1-0 te maken. Hierna kamen de bezoekers iets meer aan voetballen toe, tot echte kansen leidde dit echter niet. Toen de supporters, die in groten getale aanwezig waren, al richting de kantine gingen was het wederom de makkelijk scorende Wissink die attent reageerde op een afgeslagen corner en de 2-0 binnen schoot.

Direct na de pauze gooide Holten de wedstrijd in het slot. En strakke corner werd door Tuitert fraai binnen gekopt. De rood-zwarten gingen vrolijk verder met scoren, amper drie minuten later was het wederom Tuitert die raak kopte, dit maal uit een vrije trap. De volgende die mocht meedelen in de doelpuntenreeks was spits Huisman. Na eerst de 5-0 te hebben binnen geschoven na een afgeslagen doelpoging van Tuitert mocht hij aanleggen voor een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. De muur van de Ommenaren leek echter net de Rode Zee en daarmee had de andere helft van de 'Holtense Vikingen' ook zijn tweede doelpunt te pakken.

Het slotakkoord was voor de blauwhemden, die met de 6-1 eindstand de eer een klein beetje wisten te redden.