Holten E2 ongeslagen kampioen.

Na een seizoen van alleen maar overwinningen moest er 5 december worden gespeeld tegen Rohda Raalte E4. Een spannende wedstrijd, bij winst of gelijk spel zou Holten kampioen worden. Bij winst door Rohda zouden beiden teams kampioen zijn. Voor de wedstrijd zijn er foto’s gemaakt van het team in de nieuwe trainingspakken, die gesponsord zijn door Silva groenwerken en Drent kappers. Na de warming up waren de jongens klaar voor de wedstrijd. De jongens wilden per se winnen en zo ongeslagen kampioen worden dus de beste motivatie die er is! De wedstrijd begon met veel publiek van beide ploegen. Het ging vanaf minuut 1 volle kracht richting het doel van de tegenstander. Rohda leek een beetje overdonderd door de grootte en sterke tegenstander. Holten E2 liet hen in het begin van de wedstrijd zien wat hun intentie was. Snelle aanvallen en zo de tegenstander op achterstand zetten. En dat lukte. Er lag er al snel een in voordat Rohda echt aan het voetballen toe kwam. Dit doelpunt was van grote klasse. Cas deed dit namelijk met een bekeken stiftje. Langzaam begon Rohda de schroom van zich af te gooien en toen bleek dat zij een ook heel goed konden voetballen. Het overwicht van Holten werd in de loop van de wedstrijd steeds kleiner. Het werd een prachtige wedstrijd. Deze stond, zoals het hoort, stijf van de spanning en bij vlagen zeer goed voetbal van beide kanten. Doordat beide keepers hun beste wedstrijd keepten, bleef het lang spannend.

Door goed verdedigend werk van Filip en Pim, geholpen door keeper Lex, kreeg Rohda de bal er maar niet in. Het middenveld, onder aanvoering van Kevin, met Jens en Pelle aan de buitenkanten bleef maar gaan. Zowel voorin als achterin stonden ze hun mannetje. En Cas maakte voorin goed gebruik van zijn snelheid. Mede dankzij de goede aanwijzingen, langs de kant, van de geblesseerde Kaya, won Holten E2 de wedstrijd met 5-0. En hierdoor zijn ze de terechte ONGESLAGEN kampioen.

Na de wedstrijd kregen de spelers van Holen nog een leuke attentie van Rohda en toen moesten ze natuurlijk nog samen op de foto. Na het douchen naar de kantine om een bal van de supportersvereniging in ontvangst te nemen en vervolgens op de platte wagen door het dorp. Deze overwinningstocht eindigde weer op Meermanskamp. Bij terugkomst stonden de patat en snack al op de jongens te wachten. Toen deze op waren werden de kampioensbekers, met bijbehorend praatje, aan de spelers uitgereikt. Ook werden de trainers nog in het zonnetje gezet door middel van een prachtig gedicht en lekkere chocolade letter.

Het was een prachtige dag. We willen iedereen die hieraan heeft meegewerkt van harte bedanken. Na de winterstop gaan we een klasse hoger spelen en hopen we weer op een seizoen vol inzet en goede resultaten.