Afhalen kaarten Twente actie "Bezoek wedstrijd FC Twente - Heerenveen"

Beste VV Holten leden,

inmiddels heb ik van iedereen de aanmeldingsformulieren voor de actie " Ga met VV Holten naar FC Twente en bezoek de wedstrijd FC Twente – Sc Heerenveen op zaterdag 7 november om 18.30 uur " ontvangen. Zoals afgesproken zou ik jullie nog wat meer informatie verstrekken omtrent de betaling en het afhalen van de kaarten.

Vrijdag 6 november is er van 19.00 tot 21.00 uur de gelegenheid de kaarten contant af te rekenen en af te halen in de bestuurskamer op Meermanskamp. Voor het bus-arrangement is dat € 24,00 en voor degene die op eigen gelegenheid gaan is het bedrag € 15,00. Alle leden die een clubcard aangevraagd hebben worden hier later over geïnformeerd door FC Twente.

Alle leden die gekozen hebben voor een bus-arrangement worden zaterdag 7 november om 16.30 uur verwacht op de parkeerplaats bij Meermanskamp waarnaar de bus om 16.45 uur koers zal zetten naar de Grolsch Veste. Na de wedstrijd zal er om 20.45 vertrokken worden vanuit Enschede en de verwachting is dat we om 21.30 uur terug zijn in Holten.

Voor degene die vergeten is om zich in te schrijven is er tot dinsdag 3 november 20.00 uur  de gelegenheid om zich als nog op te geven, door een mail te sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl t.a.v. Arno Reusink. Er zijn nog 6 busplaatsen te vergeven, dus wie het eerst komt, het eerst maalt ! Daarnaar kan er niet meer gekozen worden voor een bus-arrangement aangezien de bus dan volzit. Er is nog wel de mogelijkheid om de wedstrijd op eigen gelegenheid te bezoeken .

Ik hoop dat we er met zijn allen een onvergetelijke avond van kunnen maken.

Met sportieve groet,

Arno Reusink