Welkom bij V.V. Holten.

Op 8 februari 1921 werd in de bakkerij van de gebroeders Wansink de eerste Holtense voebalvereniging HVC (Holtense Voetbal Club) opgericht. Meer dan 95 jaar later is de inmiddels tot VV Holten omgedoopte vereniging met bijna 730 leden een begrip in de Holtense samenleving.

Vind ons leuk!

 
 

Pupillen van de week, wedstrijd Holten - ABS, zondag 20 mei 2018

Komende zondag, 20 mei, speelt Holten thuis zijn laatste competitiewedstrijd tegen ABS. Bij deze wedstrijd zijn Charlotte Bessembinder en Guus Muller de  pupillen van de week zijn, beiden spelen in JO11-4 (E4) . Door te dubbelklikken op de naam onder de foto, verschijnt de door de Charlotte en Guus ingevulde vragenlijst.

 

               Charlotte Bessembinder                               Guus Muller

Wij wensen Charlotte en Guus veel plezier zondag en hopen dat hun aanwezigheid en support erbij toedraagt dat Holten de 3 punten in huis houdt. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, Holten heeft nog een kleine kans om de 3e periode te winnen en daarom moet deze wedstrijd gewonnen worden.

Na de wedstrijd is er in de kantine een optreden van niemand minder dan de Reeperbahner Stimmungsmacher. De weersvoorspellingen zijn goed, de teams aan elkaar gewaagd en na de tijd is er gezelligheid. Alle ingrediënten voor een mooie zondag dus !

Jeugdbestuur VV Holten

Reeperbahner Stimmungsmacher na afloop wedstrijd Holten-ABS

Beste Fanclub,

Zoals u wellicht reeds heeft vernomen hebben we afgelopen zondag met 3-2 verloren van Davo en daardoor de koppositie in de 3e periode verspeeld.
Na een tot dusver niet erg succesvolseizoen waren we voornemens om via de 3e periode de nacompetitie te bereiken. We kwamen zelfs met 2-0 voor, echter bleek Davo over veerkracht te beschikken en verloren we uiteindelijk met 3-2.

Steun de "Supportersvereniging Der Roodzwarters", zij steunen onze jeugd, U ook ?

Beste Roodzwarters,

Supportersvereniging der Roodzwarten, is al meer dan 50 jaar ! , de supportersvereniging voor alle roodzwarte verenigingen in Holten. Zij steunen Voetbalvereniging Holten, Atletiekvereniging Holten, Handbalvereniging Holten en de Holtense Schaakvereniging.

Doormiddel van het organiseren van verschillende acties, denk hierbij aan o.a. de jaarlijkse kerststollenactie en de compostactie, zamelen zij geld in (voor met name) de jeugdafdelingen van de eerder genoemde verenigingen. Met de opbrengsten van deze acties worden toernooien, ballen, kleding, jeugdkampen, materialen en clinics gesponsord.

Naast het organiseren van acties is er ook de mogelijkheid om donateur te worden, via deze link vind u het aanmeldformulier voor het donateurschap van de supportersvereniging Der Roodzwarten. Naast de mogelijkheid om je via de link aan te melden is er ook de gelegenheid om u zaterdagochtend 12 en 19 mei aan te melden bij een van de leden van de supportersvereniging.

Dus kom en steun onze supportersvereniging Der Roodzwarters, zij hebben de afgelopen jaren diverse activiteiten mogelijk gemaakt, denk hierbij aan technische middelen, ballen voor de pupil van de week, leidersjassen, maar ook diverse activiteiten van de VOJAC ( de jeugdactiviteitencommissie van VV Holten).

Zij steunen onze jeugd, u ook ?  

Het Jeugdbestuur    

 

Pupillen van de week, wedstrijd Holten - DAVO, donderdag 10 mei 2018

Komende donderdag, 10 mei ( Hemelvaartsdag ), speelt Holten thuis de inhaalwedstrijd tegen DAVO. Bij deze wedstrijd zijn Ties Rensen en Stefan Paalman de  pupillen van de week zijn, de heren spelen beide in de JO11-2 (E2) . Door te dubbelklikken op de naam onder de foto, verschijnt de door de heren ingevulde vragenlijst.

          Ties Rensen                          Stefan Paalman

Wij wensen Ties en Stefan veel plezier zondag en hopen dat hun aanwezigheid en support erbij toedraagt dat Holten de 3 punten in huis houdt. Het belooft een spannende wedsstrijd te worden, DAVO strijd namelijk nog volop voor het kampioenschap en Holten wil in het goede ritme blijven voor de komende wedstrijden waarin Holten strijd om de 3e periode.

Jeugdbestuur VV Holten

Zeer geslaagde voetbaldag VV Holten en Go Ahead Eagles

Woensdag 2 mei organiseerde VV Holten samen met Go Ahead Eagles en het AOC uit Twello een voetbaldag op sportpark Meermanskamp in Holten. Het moto van deze dag was “trainen op niveau en met plezier voor een GOED DOEL “. De opbrengst van deze voetbal-clinic wordt namelijk gebruikt voor een voetbalprogramma in Oeganda dat wordt gesteund door Go Ahead Eagles.

Op een zonovergoten sportpark waren er maar liefst 55 kinderen, tussen de 6 en de 12 jaar oud, uit Holten en Markelo op deze dag afgekomen. Na het openingswoord werd er om 9.00 uur begonnen met een gezamenlijke warming-up o.l.v. trainers en jeugdspelers van Go Ahead Eagles en Vitesse. Na de warming-up werden er 5 groepen gemaakt, geselecteerd op leeftijd, die gedurende de ochtend 10 verschillende (behendigheids) oefeningen afwerkten. Er werd door alle jeugd fanatiek meegedaan, want voor alle oefeningen konden punten vergaard worden en konden er leuke prijzen gewonnen worden. Om 12.00 uur was het ochtend programma klaar en werd er buiten gezamenlijk geluncht.

Verslag Pupillen van de week, wedstrijd Holten - Lettele

Wij, Thomas Mellema, Tom Koebrugge en Chris Vrugteveen, waren vandaag pupil van de week. Om 13.00 uur moesten we ons melden in de bestuurskamer. Daarna mochten we mee naar de voorbespreking. Ze gingen de opstelling  doornemen. Daarna gingen we mee naar het veld voor de warming up. Wij mochten ook op goal schieten.

Toen mochten we met de spelers mee naar het hoofd veld en toen mochten we de bal er neer leggen voor de wedstrijd.  We mochten met z’n drieën aftrappen.  We slalomdem door de spelers van Letteren en we maakten het eerste doelpunt . Wij mochten in de dug out zitten om de wedstrijd te kijken. Het was erg warm.  We mochten tussendoor zelf een colaatje halen in de kantine.

Pupillen van de week, wedstrijd Holten - Activia, zondag 6 mei 2018

Komende zondag, 6 mei, speelt Holten thuis tegen Activia. Bij deze wedstrijd zijn Brend de Vries en Luuk Pinkert de pupillen van de week zijn, de heren spelen beide in de JO11-3 (E3) . Door te dubbelklikken op de naam onder de foto, verschijnt de door de heren ingevulde vragenlijst.

          Brend de Vries                               Luuk Pinkert

Wij wensen Brend en Luuk veel plezier zondag en hopen dat hun aanwezigheid en support erbij toedraagt dat Holten de 3 punten in huis houdt. Het belooft een spannende wedsstrijd te worden, Actvia strijd namelijk nog volop voor het kampioenschap en Holten wil in het goede ritme blijven voor de komende wedstrijden waarin Holten strijd om de 3e periode.

Jeugdbestuur VV Holten

Klusploeg neemt eerste exemplaren van de VV Holten-fansjaal in ontvangst

Vanmiddag heeft de klusploeg van vv Holten de eerste exemplaren van de officiele VV Holten fan-sjaal in ontvangst genomen. Deze groep vrijwilligers zorgen ervoor dat er allerhande klussen op en rond het sportpark opgepakt worden en de meeste van hun zijn ook op wedstrijddagen op het sportpark te vinden. Daarom leek het bestuur een leuk idee om de eerste sjaals aan deze groep te schenken. De sjaals zullen binnenkort ook verkrijgbaar zijn in de kantine op Meermanskamp.

Pagina's

Abonneren op V.V. Holten - Op naar 100 jaar voetbal in Holten. RSS