Witkampers winaar JO13-1-toernooi

De jeugdactiviteiten commissie van de V.V. Holten organiseerde dit jaar in samenwerking met Blauw Wit ’66 het jaarlijks terugkerende JO13-1-toernooi in de sporthal ‘t Mossink. De organisatie kreeg het speelschema al snel rond met aanmeldingen van de volgende verenigingen uit de regio, namelijk; Holten JO13-1, ABS JO13-1, Witkampers JO13-1 en Colmschate JO13-1. Helaas was Blauw Wit ’66 JO13-1 afwezig i.v.m. dat zij een wedstrijd speelden om het kampioenschap in de 2e klasse. De deelnemende teams werden opgesplitst in twee teams welke vervolgens in twee poules tegen elkaar gingen strijden om de bokaal.

Om 8:30 uur ging de eerste poulewedstrijd. De eerste wedstrijden gaven gelijk een voorbode van een aantal fanatieke potjes voetbal in sporthal ’t Mossink. In de poulewedstrijden werd leuk gevoetbald. De eerste twee teams uit de poule gingen door naar de kruisfinales.

De kruisfinales waren Witkampers JO13-1A tegen Holten JO13-1B en Colmschate JO13-1A tegen ABS JO13-1B.  Deze werden gewonnen door Witkampers JO13-1A en Colmschate JO13-1A. In de troostfinale veroverde Holten JO13-1B door middel van penalty’s de derde plek. De finale was zoals het hoort erg spannend. Waar in de poulefase Colmschate JO13-1A nog won van Witkampers JO13-1A was dit in de finale omgekeerd. Dit met als resultaat dat Witkampers JO13-1A de bokaal mee naar huis mocht nemen. De beker werd met luid gejuich in ontvangst genomen. Zo kwam er een einde aan een zeer geslaagd toernooi. De organisatie wil bij deze de deelnemers, de scheidsrechters en het publiek bedanken en hopelijk zien we een deel van jullie volgend jaar weer !