Verslag pupil van de week, wedstrijd Holten - De Gazelle van zondag 7 april

Hoi,

Bij de wedstrijd tegen Broekland mochten wij pupil van de week zijn. Dat vonden wij heel leuk, maar ook wel een beetje spannend. Eerst hebben we in de bestuurskamer gezeten en kregen we ranja. Ook gaven de trainers en de scheidsrechter ons een hand. Ze vroegen aan ons hoeveel het zou gaan worden. Joost zei 2-0 en had het dus goed geraden.

Daarna mochten we mee naar de bespreking, de trainer ging daar uitleg geven. Toen de voetballers zich in de kleedkamer gingen omkleden, gingen wij voetballen voor de kleedkamer. Wij hoorden muziek uit de kleedkamer. Dat was best grappig. Toen de voetballers naar buiten kwamen gingen ze samen met ons de warming-up doen. Wij mochten op doel schieten, soms scoorden wij ook. Dat was heel stoer.

Op het veld kregen wij een high-five van alle voetballers. Daarna mochten wij aftrappen en een doelpunt maken bij de keeper van de tegenstander. In de pauze kregen wij een VV Holten bal met de handtekeningen van de spelers erop. Een hele mooie bal. De trainer zei dat we er veel mee moesten gaan oefenen.

Na de wedstrijd kregen we nog patatjes en ranja. We vonden het een hele leuke middag !

Bedankt Holten 1 !

Groetjes,