Verslag pupil van de week, wedstrijd Holten - Hoonhorst, zondag 28 januari.

Hallo, wij voetballen in JO9-3.  Er werd ons gevraagd  wie pupil van de week wilde zijn en iedereen wilde het wel dus toen gingen we lootjes trekken.

We mochten bij de wedstrijd tegen Hoonhorst komen. We werden ontvangen in de bestuurskamer en kregen een bekertje ranja. Wat normaal nooit mag, mochten wij wel: bij de tactische voorbespreking zijn in de kleedkamer, spannend !! Daarna gingen we met een van de spelers warmlopen op het  grote veld.

Na het warmlopen mochten we met alle spelers het veld oplopen. Toen gingen we samen de aftrap nemen en het eerste doelpunt  scoren.

We mochten tijdens  de wedstrijd in de dug-out zitten en kregen een VV Holten-bal met handtekeningen van alle spelers ! In de kantine kregen we frietjes en wat te drinken. Daarna gingen we weer naar huis. Het was super leuk en we zijn blij dat we het mochten meemaken!

Groetjes, Teun en Ralph