A.s zaterdag 31 maart VTT toernooi JO15-1

HOLTEN – Op zaterdag 31 maart  is v.v..Holten de  gastheer van het VTT toernooi (Voetbal Talenten Toernooi) voor JO15-1 teams. Het Voetbal Talenten Toernooi is een hoogkwalitatief en landelijk jeugdtoernooi voor de brede laag voetbaltalenten in Nederland met extra aandacht voor voeding en sportiviteit. Op het toernooi zullen 8 JO15-1- teams uit het district Oost aan dit toernooi deelnemen. Namens v.v.Holten neemt Holten JO15-1 deel aan dit toernooi.Verdere deelnemers zijn  Zwart Wit’63 (Harderwijk), SC Deventer,  KCVO (Vaassen), UDI (Enschede), Diepenveen, Saasveldia en GFC Goor. Het toernooi begint om 10.00 uur met de poule wedstrijden en om 16.00 uur zal de finale gespeeld worden.

De teams zullen worden ingedeeld in 3 poules van 4 teams en zullen elk 3 wedstrijden spelen. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan vanaf de kwartfinale strijden om het kampioenschap en een ticket voor de Nederlands Kampioenschap in het voorjaar. De nummers 3 en 4 gaan strijden voor het schaduwkampioenschap. Ook wordt er gestreden om het sportiviteitkampioenschap. Verder stelt de VTT de voorwaarde dat er deze dag een gezonde kantine aanwezig is.

Dit houdt in dat er geen frituursnacks en of snoepproducten worden verkocht, maar dat het assortiment gezonde broodjes wordt uitgebreid. Want het motto van Stichting VTT is Voetbal Sterk en Sportief: Eet Gezond.