Vacatures VV Holten

Binnen V.V.Holten zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers en op dit moment hebben wij de volgende vacatures:hebben wij op dit moment de volgende vacatures:

Jeugdsecretaris. We zijn op zoek naar een man of vrouw die de taak van jeugdsecretaris op zich wil nemen. Het is een functie die gemiddeld 1 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. De taak van de jeugdsecretaris is dat hij of zij de communicatie verzorgt vanuit de Jeugdcommissie ( JC ) en ook volwaardig meepraat bij de besluitvorming. Een voetbalachtergrond is zeker geen pre aangezien een frisse blik van iemand zonder voetbalachtergrond verfrissend kan werken in de JC. Dus ben jij die ouder of verzorger die graag een belangrijke bijdrage wil geven bij de verbetering van het jeugdvoetbal van VV Holten, neem dan contact op met jeugdvoorzitter Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of stuur een mail naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

• Algemeen lid Jeugdcommissie We zijn op zoek naar een man of vrouw die de JC wil komen versterken. Het is een functie die in eerste instantie weinig tijd zal vergen, het is de bedoeling dat hij of zij hand en spandiensten verleent bij activiteiten van de JC, denk hierbij aan bijv. de kinderbingo, het plannen van de verloting, maar het kan ook het ontlasten zijn van een ander JC lid. Dus deze functie is erg flexibel in te vullen. Daarnaast neemt hij of zij ook deel aan de vergadering, 1x in de maand. Een voetbalachtergrond is in deze ook geen pre aangezien een frisse blik van iemand zonder voetbalachtergrond verfrissend kan werken in de JC. Dus ben jij die ouder of verzorger die graag een belangrijke bijdrage wil geven bij de verbetering van het jeugdvoetbal van VV Holten, neem dan contact op met jeugdvoorzitter Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of stuur een mail naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

• Trainer inloopgroep, per direct zoeken wij een Train(st)er(s) voor de inloopgroep op de zaterdagochtend en de woensdagavond. Trainingstijden zijn in overleg. Belangstellende kunnen contact opnemen met Rene van der Meer,tel.nr. 06-37566191of kunnen een mail sturen naar  coordinator-JO7-inloopgroep@vvholten.nl
  • Voor de Website/online-commissie zijn wij op zoek naar een ouder / verzorger die mee wil denken bij het verbeteren van onze website en bij het verkrijgen van meer content (nieuws). Het gaat hierbij om een functie die niet al te veel tijd in beslag neemt en gemiddeld komt de website/online commissie 1 x in de 2 maanden bij elkaar voor een kort overleg. Belangstellenden kunnen contact opnemen met jeugdvoorzitter Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of stuur een mail naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.

Mochten er leden of niet –leden  zijn die zich op een andere wijze verdienstelijk maken voor onze vereniging, bijvoorbeeld

als trainer, leider, scheidsrechters, kantinemedewerker, etc, etc, dan juichen wij dit van harte toe. Zij kunnen zich melden bij Robert Oolbekkink, dit kan via de mail voorzitter@vvholten.nl of op telefoonnummer 0651105655 of men kan contact opnemen met Arno Reusink, dit kan via de mail voorzitter-jeugd@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-43555003.