Steun de "Supportersvereniging Der Roodzwarters", zij steunen onze jeugd, U ook ?

Beste Roodzwarters,

Supportersvereniging der Roodzwarten, is al meer dan 50 jaar ! , de supportersvereniging voor alle roodzwarte verenigingen in Holten. Zij steunen Voetbalvereniging Holten, Atletiekvereniging Holten, Handbalvereniging Holten en de Holtense Schaakvereniging.

Doormiddel van het organiseren van verschillende acties, denk hierbij aan o.a. de jaarlijkse kerststollenactie en de compostactie, zamelen zij geld in (voor met name) de jeugdafdelingen van de eerder genoemde verenigingen. Met de opbrengsten van deze acties worden toernooien, ballen, kleding, jeugdkampen, materialen en clinics gesponsord.

Naast het organiseren van acties is er ook de mogelijkheid om donateur te worden, via deze link vind u het aanmeldformulier voor het donateurschap van de supportersvereniging Der Roodzwarten. Naast de mogelijkheid om je via de link aan te melden is er ook de gelegenheid om u zaterdagochtend 12 en 19 mei aan te melden bij een van de leden van de supportersvereniging.

Dus kom en steun onze supportersvereniging Der Roodzwarters, zij hebben de afgelopen jaren diverse activiteiten mogelijk gemaakt, denk hierbij aan technische middelen, ballen voor de pupil van de week, leidersjassen, maar ook diverse activiteiten van de VOJAC ( de jeugdactiviteitencommissie van VV Holten).

Zij steunen onze jeugd, u ook ?

Het Jeugdbestuur