Verslag Pupillen van de week, wedstrijd Holten - Lettele

Wij, Thomas Mellema, Tom Koebrugge en Chris Vrugteveen, waren vandaag pupil van de week. Om 13.00 uur moesten we ons melden in de bestuurskamer. Daarna mochten we mee naar de voorbespreking. Ze gingen de opstelling  doornemen. Daarna gingen we mee naar het veld voor de warming up. Wij mochten ook op goal schieten.

Toen mochten we met de spelers mee naar het hoofd veld en toen mochten we de bal er neer leggen voor de wedstrijd.  We mochten met z’n drieën aftrappen.  We slalomdem door de spelers van Letteren en we maakten het eerste doelpunt . Wij mochten in de dug out zitten om de wedstrijd te kijken. Het was erg warm.  We mochten tussendoor zelf een colaatje halen in de kantine.

Ze moesten tegen Lettele, de koploper. Het was een leuke (maar eigenlijk ook best saaie) wedstrijd want het werd maar 1-0. Het was Gijs Martens die met links een penalty erin schoot. Gelukkig hebben ze gewonnen!

Daarna kregen we patat en drinken in de kantine.. erg lekker! En heel gaaf, we kregen een bal met alle namen van de spelers! We vonden het een super gave middag.

Groetjes,

Thomas, Tom en Chris