Dinsdag 4 september Ouderavond.

Beste ouders,

Als Jeugdcommissie vinden wij het van belang om al onze leden maximaal op de hoogte te houden van zaken die spelen binnen onze voetbalvereniging.

Daarom organiseren wij voor alle ouders van jeugdspelers (van JO6 t/m JO19) net als voorgaande jaren een ouderavond. Dit jaar staat deze avond gepland voor dinsdagavond 4 september, aanvang is om 20.00 uur.

Het doel van deze avond is om ouders meer te betrekken bij onze mooie voetbalvereniging. We zullen d.m.v. een presentatie tekst en uitleg geven over hoe zaken georganiseerd zijn bij VV Holten en verder zullen wij aandacht besteden aan wat wij van onze ouders verwachten. Het betreft hier een algemene bijeenkomst, waar we als Jeugdcommissie niet in zullen gaan op persoonlijke zaken.

Mocht u zelf een agendapunt aan willen dragen dan is dit uiteraard mogelijk, dit punt kunt u voor 2 september mailen naar: voorzitter-jeugd@vvholten.nl

Natuurlijk is er ook een gelegenheid om algemene vragen te stellen. De avond duurt tot 21.30 uur.

Wij hopen op uw aanwezigheid.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie vv Holten